Рокли големи размери: Как да се обличаш, когато си пухкав?


Рокли големи размери: Как да се обличаш, когато си пухкав?
Снимка: maxifashion.bg

Всяка жена мечтае за привлекателен външен вид, независимо дали е слаба или пълна. Без значение от  фигурата, всяка дама може да се облича стилно, модерно и с вкус. Ако сте с голям размер, просто трябва да можете правилно да скриете недостатъците на фигурата си и да подчертаете нейните предимства. Ето някои дизайнерски препоръки за правилното обличане на пухкавелки.

Основното правило е да не се фокусирате върху най-пищните области на тялото, а да подчертаете достойнствата си. На maxifashion.bg ще откриете страхотни модели рокли големи размери, с които ще се чувствате като истинска принцеса!

Дамите със заоблени форми трябва да купуват дрехи, които отговарят на размера. Как да изберете дрехи големи размери? Полустегнатият силует ще ви отива най-добре. Заложете на красиви десени върху дрехите, било то райе, каре, щампи, точки или флорални щампи. Когато избирате цветова гама, не забравяйте, че всички тъмни цветове правят визуално фигурата по-тънка, а не само черното. Например, тъмно зелено, тъмносиньо, бордо, кафяво. Също така, не забравяйте да си купите оформящо бельо. То оптически ще намали фигурата ви с един, а може би и два размера.

Забравете за супер широките неща

Общоизвестно е, че това, от което се срамуваме, трябва да бъде скрито. Но маскирайки извивките си под широки, широки тениски, ще „качите“ още повече килограми. Можете да заложите на по-вталени рокли големи размери.

Инвестирайте в добро бельо

Купете си сутиен, който идеално ще събере гърдите ви, без да създава гънки и кокове. Можете да опитате добро оформящо бельо. Фактът, че няма да видите грозно изпъкнала мазнина под дрехите си, е половината от битката. Опитайте се да моделирате тялото си така, че да изглежда стегнато и еднообразно под дрехите ви.

Погрижете се за детайлите

Оказва се, че всичко има значение. Ако сте по-закръглени, изберете рокли големи размери V- образно, право или квадратно деколте.

Аксесоари

Тежките, масивни бижута могат излишно да натоварят фигурата ви. Може би вместо огромни колиета, опитайте се да се откажете от аксесоарите и да изберете рокли големи размери,   които оптически ще стеснят ханша или талията ви.

Тънки райета? Не. Дебели ивици? Да.

Дебелият, декоративен колан на талията може да се окаже ваш приятел. Може да не ви направи по-стройни за пет секунди, но със сигурност ще удължи и оптически изтъни талията ви. А това е, което търсите, нали?

Почерпете вдъхновение от невероятните колекции на maxifashion.bg – специално създаден за всички дами, които искат да изглеждат секси, въпреки пищните си форми!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама