KWIAT в грижа за най-малките с колекция детски слънчеви очила


KWIAT в грижа за най-малките с колекция детски слънчеви очила
Снимка: KWIAT

Кой не обича дългите летни дни, прекарани на плажа, до морето, изпълнени с много забавления. Всички знаем, че морето е любимата дестинация на всички малчугани. От строенето на пясъчни замъци до яденето на сладолед на хавлията - лятото е предпочитан сезон от малки и големи. И както ние, възрастните, се стремим да скрием очите си от силното слънце, така и нашите деца трябва да имат тази възможност и избор. Детските слънчеви очила са не само моден аксесоар, с който детето ви да изглежда впечатляващо, но са функционални и изключително важни, особено при продължително излагане на слънчева светлина.

Защо децата се нуждаят от слънчеви очила?

Предпазването на очите от силните слънчеви лъчи е от изключително значение, независимо от възрастта на човека. Проблемите със зрението може да се породят както при малки бебета, така и при възрастни хора, така че никой не е застрахован от влиянието на слънцето. Децата особено много се нуждаят от слънчеви очила, тъй като зрението им е все още в процес на развитие. Тъй като лещите на окото позволяват навлизането на много повече UV лъчи при детските очи, от колкото при възрастните, слънчевите очила са тези, които ще предпазят малчуганите от вредното влияние на слънцето. Но в избора на слънчеви очила за деца е важно да проверите дали стъклата са достатъчно качествени, за да са ефективни срещу слънцето. Слънчеви очила с висока UV защита блокират вредната ултравиолетова светлина от слънчевите лъчи на 100%. Затова препоръчваме да не избирате модели, които да са с по-ниска UV защита, защото това може все пак да намали опасностите от слънцето, но да не ги елиминира напълно.

Нуждаете се от качествени слънчеви очила за вашето дете? Доверете се на KWIAT!

Ние знаем колко са важни очилата - независимо дали са слънчеви или диоптрични. Затова се отнасяме с особено внимание към всички наши модели, включително тези за най-малките! При нас ще откриете разнообразие от диоптрични и слънчеви очила за деца от 6 месечна възраст! Нашите модели са изработени от противоалергични материали, които ги прави подходящи за чувствителната бебешка кожа. Слънчевите очила за малчуганите са със 100% защита и поляризация, което ефективно блокира ултравиолетовите лъчи и предпазва зрението на децата. За да може да издържат на динамиката на мъничетата ви, нашите детски слънчеви очила и диоптрични рамки са изработени от гъвкави материали, което ги прави по-издръжливи на игри и забавления.

За спокойни и безгрижни игри през цялото лято, изберете детски слънчеви очила KWIAT! Разгледайте още днес актуалните ни предложения и купете изгодно с бърза доставка до цялата страна!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама