Кендъл Дженър - новата модна икона


Кендъл Дженър - новата модна икона

За повечето хора Кендъл Дженър е позната като полусестрата на Ким Кардашиян, станала известна не за друго, а… ами, просто защото е известна! Е, изглежда, че 18-годишната красавица не е просто хубаво лице с богати роднини.

Докато в не чак толкова далечното минало г-ца Дженър оставаше на заден план, засенчвана от трите Кардашиян (Ким, Кортни и Клоуи), които обираха погледите, напоследък тя все повече изпъква. Нейните безкрайно дълги крака, големи кафяви очи и безпогрешно усещане за стил я изстреляха в модната стратосфера.

Кендъл участваше в последните ревюта на Marc Jacobs, Givenchy и Chanel, засне фотосесии за редица известни списания с фотографи като Патрик Демаршелие.

В едно от интервютата тя сподели, че името всъщност й пречи. "Хората мислят, че успехът просто е дошъл при мен. Но не беше така. Това, което имам, всъщност работеше срещу мен. Трябваше да работя още по-усилено, за да получа това, което искам, защото не ме взимаха на сериозно. Когато ходех на кастинги, се радвах, че някои хора не разпознаваха името ми!“, споделя Кендъл пред списание “Love”.

Последното нещо, с което може да се похвали, са двете корици, които сп. “Teen Vogue” й посветиха. Те побързаха да й лепнат етикета "новата модна икона“. Не е зле като за 18-годишна, която се занимава с това от около година. С нетърпение очакваме да видим в какви модни образи ще влезе Кендъл и сме сигурни, че името й няма да бъде забравено скоро, а напротив- ще става все по-популярно!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама