Как да носим слънчеви очила с летни тоалети


Как да носим слънчеви очила с летни тоалети
Снимка: iStock

Аксесоарите са един от ключовете към перфектната визия. Слънчевите очила създават усещане за мистериозност, което запленява останалите. Те отдавна са много повече от просто аксесоар, който предпазва очите ни. Избрани по добър начин, очилата могат драстично да променят начина, по който изглеждаме.

Поради това е важно да ги вземем предвид за летния сезон, интегрирайки ги възможно най-правилно в тоалета си. Има няколко простички правила, които да следваме, носейки слънчеви очила и комбинирайки ги с останалите си дрехи.

Следвайте правилата за съчетаване на цветовете

Правилната комбинация на цветовете е начин да постигнем успешния аутфит. Когато добавяте слънчеви очила към визията си, уверете се, че съвпадат с цялостното ви облекло. Не е задължително да заложите на изцяло същите цветове, но подберете сходни тонове, които създават хроматична хармония. Например, ако носите рокля в тъмносин цвят, можете да изберете очила с рамки в различни нюанси на синьото. В никакъв случай не залагайте на контрастни тонове или ярки цветове. Можете да изберете модел, който ви подхожда, от наличната гама очила в магазините за летни аксесоари.

Не забравяйте и останалите аксесоари

Можете да съчетаете слънчевите очила с дрехите или да ги комбинирате с други аксесоари като например шал, шапка, бижу или чифт красиви дамски сандали.

Изберете рамки в същия цвят като някой от другите основни аксесоари във визията си, за да създадете хроматичен баланс, който ще привлече вниманието на останалите. Например, можете да си закупите очила с оцветени рамки, които да подхождат на бижутата ви. А ето ви и друга идея - съчетайте ги с чифт кецове New Balance от Fashion Days. Така ще си създадете визия от “смарт-кежуъл” тип.

Преценете кой модел слънчеви очила е най-подходящ, преди да го закупите

Преди всичко е важно да се сдобиете със слънчеви очила, които подхождат на формата на лицето ви, кожата и цвета на косата ви. Ако това е така, тогава ще ви бъде още по-лесно да ги интегрирате в цялостната си визия. Никога не избирайте някой специфичен модел, само защото е модерен в момента! Не всичко ново на пазара е подходящо конкретно за вас.

Попълнете колекцията си от слънчеви очила

Ако сте креативен тип човек, обичащ да експериментира с цветове и стилове, тогава имате нужда от по-обширна колекция слънчеви очила, която да бъде на ваше разположение. Класически, цветни, с различни форми - всеки един чифт може да намери място в тоалетите ви! Ако смятате да разполагате със само един чифт, то тогава бъдете сигурни, че той е от класически или неутрален тип, с черни рамки и опушени стъкла. Те лесно се съчетават с всякакъв тип дрехи, независимо от стила или цвета.

През лятото можете да изберете между модели с бежови или тъмносини рамки, за да избягате от конвенционалното. Без значение как ги носите, не забравяйте, че слънчевите очила са страхотен аксесоар. Не се страхувайте да експериментирате с различни цветове, форми и материали. Намерете визията, която ви позволява да изпъкнете!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама