Как да бъдем стилни през зимата?


Как да бъдем стилни през зимата?
Снимка: iStock/Guliver

Зимата наближава, а това си личи от падащите температури навън. Искаме или не, трябва да извадим обемните плетени пуловери, дебелите палта, шапките и шаловете, за да се предпазим от студа. По това време на годината всяка дама, която държи на безупречната визия, е изправена пред важна дилема: дали да избере топло и комфортно облекло, или да изглежда стилно. А защо не и двете? За да не ви се налага да правите компромис, в тази статия ще ви издадем няколко полезни съвета, с помощта на които ще изглеждате чудесно през студените дни.

1. Преборете студа с термо бельо

Когато температурите паднат драстично, първото нещо, за което трябва да се погрижите, е да ви бъде топло, когато ви се наложи да излезете навън. Най-сигурният начин да го постигнете е като изберете термо клин или плътен вълнен чорапогащник, които ще ви предпазят от студа. Същото важи и за горната част - памучно боди или потник ще поддържат оптимална телесната ви температура, без да придават допълнителен обем на тялото. След като сте създали тази топла основа, може да я надградите с любимите си тоалети, без да се притеснявате, че ще ви е студено.

2. Изберете подходящо зимно яке

Зимното ви яке е основен акцент в облеклото през студения сезон, затова е важно да подберете подходящ модел. На първо място, разбира се, то трябва да е достатъчно топло и да ви предпази от вятъра и снега. Що се отнася до визията, за да изглеждате стилни, избягвайте твърде обемните модели, а изберете яке или палто, което ще подчертае фигурата ви. Добър трик, който може да използвате, е да добавите подходящ колан на талията, като така ще направите платото да изглежда по-структурирано и елегантно.

3. Не се отказвайте от полите и роклите

Кой казва, че през зимата не може да носите поли и рокли? Това е табу, за което трябва да забравите, ако искате да изгледате стилни през студените дни. Разбира се, носенето на термо или плътен вълнен чорапогащник, както вече споменахме, си остава задължително условия. За този сезон подходящи са плетени рокли и поли от естествени материи като кашмир, памук или вълна. Те са в крак с актуалните модни тенденции и освен това ще ви вържат топло през целия ден. Казано по друг начин, не подценявайте полите и роклите, защото зимният ви гардероб би загубил много от тяхното отсъствие.

4. Бъдете внимателни с избора на обувки

Излишно е да обясняваме защо обувките са от значение. Най-важното изискване към зимните обувки е да са непропускливи, за да ви защитят от снега или обилните дъждове. Съветваме ви да изберете модел, подплатен с топъл пух, за да ви бъде топло. За по-студените дни, практични са високите ботуши до коляното, които ще ви осигурят допълнителна топлина, а също така се комбинират отлично с роклите и полите. Ботите на ток са стилни и секси, но заложете на тях само в случай, че времето навън позволява носенето на високи токове.

5. Завършете визията с подходящите аксесоари

Колкото и красива визия да сте подбрали, тя остава незавършена без подходящите аксесоари. Добрата новина е, че през зимата може да заложите на много и различни аксесоари, в това число - плетени шалове, топли ръкавици, различни видове шапки и всички те са изключително модерни. Важното условие е да ги комбинирайте по един хармоничен начин, така че те взаимно да се допълват.

Това са няколко чудесни съвета, които ще ви помогнат да изглеждате зашеметяващо и да се чувствате удобно дори в най-студените дни!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама