Цветът на 2015


Цветът на 2015

Цвят Марсала, червеникаво-кафяво, вдъхновено от сицилианските вина със същото име, е цветът на 2015 г., съобщи Институтът по цветовете "Пантон", съобщава испанският в. "Ел Паис".

Леатрис Ейземан, изпълнителен директор на института, обясни, че това е унисекс цвят, който е "сърдечен, но стилен, универсално привлекателен и лесно може да навлезе в модата, красотата, индустриалния дизайн, мебелите и интериора".


Цветът Марсала, който предлага безкрайни възможности за комбинации с други тонове, присъства в пролетно-летните колекции за 2015 г. на големите марки като Даниел Силвърстейн, Ерве Леже и Денис Басо.

Освен това цветът ще присъства в много аксесоари като чанти, обувки и шапки. Цветът на 2015 г. ще е много популярен и в света на продуктите за разкрасяване, където ще се използва главно при сенките за очи и лаковете.

 

Процесът на подбор на цвета на годината изисква грижливо изследване на света на красотата, модата, киното, технологиите и декорацията. В продължение на 15 години решението на "Пантон" оказва влияние върху развитието на продуктите и решенията за покупки в множество индустрии.

Цветът на 2014 г. беше сияйната орхидея, който съчетава розово-лилави тонове.

Източник: БГНЕС

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама