Тенденция, която да пробваш: Гингам


Тенденция, която да пробваш: Гингам

Колкото и смешно да ни се вижда името на карето Гингам, то ще бъде на голяма почит тази пролет. Ако оставим името настрана, то този принт е много приятен и особено ни се харесва, не само защото Бриджит Бардо се е омъжила в рокля с точно такава разноцветка, но и защото всъщност е много готин. Идеята му е, че хоризонтални вертикални ленти се пресичат, като едната е в един цвят, най-често бял, а другата каквато пожелаем. Разграничаваме го от всякакви други принтове, защото заслужава специално внимание.


Дизайнерите избират най-традиционните шарки, като червено и розово, жълто, синьо, зелено в комбинация с бяло. Ретро принтът покрива всички дрехи в гардероба ни - от поли, рокли, панталони, блузи до палта, аксесоари, че дори и бельо.


Точно ретро духът му е най-специален. Носи ни онова зареждащо и носталгично настроение на 60-те, когато се и появява в модните средища. Точно през тези години става най-любима тенденция сред младежите в Англия, въпреки че първоначално е считано за фермерско райе. Тогава се изработва само от памук, но както се досещате в наши дни това далеч не е така и вече има всякакви разновидности при материите.

 

Източник: hashtag.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама