Тенденции при обувките за Есен-Зима 2014/15


Тенденции при обувките за Есен-Зима 2014/15

На ревю-спектакъл във винтидж стил Deichmann представи новите тенденции в модата при обувките за сезон есен-зима 2014/15.

Звездите при обувките през предстоящия сезон отново ще бъдат ботите. Дали женствени полуботи, боти с връзки в мъжки стил, боти „Челси“ – изтънчени, но с леко небрежен характер, или пък секси боти до глезена – те всички са актуална и неизменна част от дамския гардероб през тази есен! До тях в първите редици на новите тенденции се нареждат както закачливите кецове, така и класическите модели на висок ток, които демонстрират женственост и компетентност в модата.

Новите любимци на дамите са представени основно в черно. В цветовата гама на есенно-зимната мода се прокрадват и кафявите и сивите нюанси, а липсата на много цветове се компенсира с миксове от различни материали, апликации, плетива, капитонирани материи при шафта, а също така и с ципове, катарами и метални верижки.


Водещи тенденции при обувките за сезон есен-зима 2014/15:

Боти: Абсолютният и задължителен моден жокер! Средно високите боти са перфектното решение за студените, но все още не мразовити дни. А със стеснения им шафт кракът изглежда фин и тънък.

Полуботи: Ако някой е смятал, че става въпрос за нещо преходно в модните тенденции, се е излъгал! Любимите ниски боти остават и този сезон на предни позиции!. Причината може да се крие в меката зима или все пак - във възможността да носите секси боти. Едно обаче е сигурно - трябва да ги имате!

Боти „Челси“: Създадени за мъжкия гардероб, но междувременно окончателно превзети от дамите! Този тип боти впечатляват с достолепна класика и доза сериозност, а тази година срещаме впечатляващо разнообразие от тях.

Високи токчета: Обувки на висок ток или боти? А защо не - боти на висок ток? Междувременно класическите обувки на висок ток са тесни и със заострен връх, пленявайки с елегантната си лежерност.

Обувки с връзки: И те са на мода тази година, при това не само за него, а и за нея! Нещо повече – този сезон ниските обувки с връзки са нейната запазена марка, защото изразяват най-добре уверената в себе си градска жена!

Спортни обувки: Абсолютно задължителни тази есен са кецовете! Може да се каже, че модата този сезон е вдъхновена от спортния стил. Динамика, шик, младежко излъчване - това се харесва на всички.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама