София Борисова показа колекция с акцент дантела


София Борисова показа колекция с акцент дантела

Двукратната носителка на приза "Златна игла“ София Борисова представи своята нова колекция Lace magic 2015 (Дантелена магия) на бляскаво ревю в зала "Диамант“ на хотел Рамада-София.

Главната дизайнерка на Romantika Fashion показа над 90 тоалета, разделени в три линии - тоалети за специални поводи, изискани и екстравагантни вечерни  рокли, и  романтични сватбени рокли, които са запазена марка за София.

Дизайнерката залага на естествените материи като копринен шифон, сатен  и шантунг, тафта, както и ефектна принт коприна, която бе повторение на самите декори по време на ревюто. Тоалетите изобилстват от луксозни и скъпи  дизайнерски дантели - акцент в пролетно-лятната колекция.


Освен класическите дълги рокли за първи път присъстват и различни  кройки панталони, ефектни ризи и гащеризони. 

Модната диктаторка на 2015 "дантелата“ е показана в целия си блясък и разновидности, от фина и нежна до винтидж и макреме, комбинирана от телесен цвят и модерните за сезона маслено зелено, тъмно червено и  класическо черно.

София Борисова предлага една истинска феерия от цветове: пудра, блуш, какао, роял, жълто и класическата комбинация от  черно и бяло. Дизайнерката налага тоалетите с прав изчистен  силует и същевременно предлага на дамите ефектен и изящен гол  гръб, с които ще подчертаят своята женственост и сексапил.

В Lace magic 2015 присъстват и 12 limited edition-тоалета, които са изработени от скъпи дизайнерски дантели и многопластови естествени коприни, украсени с кристални орнаменти направени специално за марката Romantika Fashion.

Финалът на модният спектакъл бе запазен за романтичната и ефектна сватбена рокля. Този сезон тя е обемна в линия „принцес“, комбинирана с модните цветове карамел и екрю, обшита с множество  кристали  и дантелени  орнаменти в различни форми, и разбира се допълнена с ефектен дълъг воал. Тя бе представена от лицето на колекцията Мисис България World 2014 Кристиана Костадинова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът е дръзко приключение или нищо.

Хелън Келър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама