Пуснаха сутиен за мъже?!


Пуснаха сутиен за мъже?!

В Токио започна продажбата на сутиени за мъже, съобщи в. "Дейли мирър".

Долното бельо е предназначено да намали въздействието на гравитацията върху гърдите на представителите на силната половина на човечеството. Препоръчва се сутиенът да се носи нощем.

Стойността на сутиена за мъже е около 3000 йени или 30-ина долара. Потенциалните купувачи на бельото, наречено "Кахей Ояшими бра" (Kahei Oyasumi Bra), са спортен тип мъже, които се грижат за красотата си.

Каку Нишиока, в чийто токийски магазин се предлагат сутиените, твърди, че представителите на силния пол знаят малко за гърдите си. "Ако мъжът има добре развита гръдна мускулатура, с времето, под въздействието на силите на земното притегляне, гърдите му могат да увиснат, както това понякога се случва и с жените" - разказва той.

Сутиенът за мъже се предлага в жълто-розово, украсен е с бели и лимонени цветя. Към него има и боксерки със същия десен.

Дали сутиенът ще е ефикасен и при хората, чиито гръдни жлези вече са пострадали от гравитацията, или трябва да се разглежда само като профилактично средство, не се уточнява.

Изобретението вече предизвика критиката на фитнес експертите. Те смятат, че спортът е единственото средство за поддържане на гърдите стегнати.

В статията не се посочва и мнението на учените. Може обаче да се предположи, че идеята за борба с последиците от гравитацията в легнало положение би им се сторила странна и спорна.

На нас също ни се струва странно половинката ни да носи подобен сутиен. А на вас?

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама