Пирели 2015 - Лима, латекс и закръглен модел


Пирели 2015 - Лима, латекс и закръглен модел

Календарите на "Пирели“ излъчват голяма доза еротика, като този за 2015 не прави изключение. Новото издание е заснето от известния моден фотограф Стивън Мейзъл, който е концентрирал цялото внимание на обектива си върху голото женско тяло, свеждайки до минимум сценографията.

Корицата на "Пирели 2015“ е украсена от 19-годишната американка Джиджи Хадид, която носи черно латексово боди.

Сред другите модели, които участват в календара, са Адриана Лима, Наталия Водянова, Каролин Мърфи, Джоан Смолс и Изабели Фонтана.

Снимките отнесоха много критики от страна на хора, които смятат, че кожените дрехи са сексистки и поставят жената в подчинено положение. 33-годишната Лима се противопостави на това, казвайки: "Бях толкова щастлива в латексовия си костюм! Много ми хареса! Ние правим изкуство. Това не е дреха, с която някой би се разхождал по улицата. Според мен календарът на „Пирели „застава на страната на жените: да приемат себе си, тялото си, да бъдат уверени и силни".

Стивън Мейзъл провокира и с участието на по-пълен модел. Става въпрос за Кандис Хъфин, която е висока 1,90 см и тежи 90 кг. „Ако днес съм тук, това е защото нещо в света на модата е на път да се промени напълно", смята тя.

Разгледайте снимки от фотосесията и споделете мнението си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама