Обикновена черна рокля, 4 различни визии


Обикновена черна рокля, 4 различни визии

Всяка дама има по една семпла черна рокля в гардероба си. Е, вижте как тази рокля може да се преобрази с помощта на правилните аксесоари в 4 страхотни тоалета, подходящи за всякакви случаи! Спестете време, стрес, пари и усилия, скъпи дами, като погледнете нашите предложения и дадете воля на въображението си.

Комбинирайте роклята със сако, актуалните за този сезон остри токове и масивно колие, вдигнете косата си на кок и ето - готови сте за официална вечеря!

Като говорим за актуални неща този сезон, няма как да не споменем яките с най-различни орнаменти- от капси до перли, които буквално наводниха магазините. Именно с помощта на такава яка може да отидете на парти със същата рокля, с която снощи сте била на официална вечеря и никой няма да забележи разликата!

Пробвайте да сложите дреха под или върху роклята- така тя ще се преобрази тотално. Ако искате да "разчупите“ тоалета, обуйте обувки в ярки цветове. Особено актуални за обувки този сезон са жълтият и розовият цвят.

За да "разчупите" роклята максимално, облечете дънково яке и боти, а защо не и кецове, и добавете повечко бижута, особено гривни, за по-младежки вид (и все пак не прекалявайте). Тук, освен пусната коса, може да пробвате разпилян кок или семпла опашка.

Друг начин да направите роклята невъзможна за разпознаване е да добавите колан - промяната в силуета е гарантиран начин за тотално преобразяване. Подобна изчистена визия е подходяща както за работа, така и за разходка из града.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама