Наръчник за успешно пазаруване на летни намаления


Наръчник за успешно пазаруване на летни намаления
Снимка: iStock/Guliver

Летните намаления са истинско изкушение за всички представителки на нежния пол! Ето защо днес, с помощта на известната стилистка и блогърка Шиона Турини, ще ви представим основните правила за пазаруване на намаления, без да се налага да си тръгвате от мола с цял куп ненужни дрехи и кредитна карта на червено.

Направете списък с необходимите дрехи

Хубаво е винаги да имате ясна идея. Направете си списък с нещата, за които отивате „на лов“. Разбира се, ние сме жени и ни се случва да прегрешим, но е хубаво освен онази забележителна чанта, от която нямаме нужда точно сега, да си тръгнем и с наистина нужни дрехи.

Бъдете спокойни

Масовите летни намаления могат страшно много да ви изнервят. Десетки настървени жени, ровещи се в камарите с дрехи, жегата навън, липсата на размери... истински кошмар! Най-добре отидете по-рано сутринта, за да избегнете всичко това – тогава магазините са подредени, а изнервените дами не са чак толкова много.

Винаги пробвайте

Независимо колко голяма е опашката за пробна... Разгледайте добре магазина, вземете по 2 размера от всяка дреха, която сте харесали, и започнете да мерите. Това може да ви спести наистина страшно мнохо разходи и разправии след това, свързани със замяната на даден номер.

Създавайте си въображаеми аутифити

Една от големите грешки, която допускат всички жени, е да купят нещо, само защото е „страшно добра сделка“. Забравете за момент за цените и намалението. Бихте ли си купили точно тази дреха, ако не струваше толкова? А с какво ще я носите? Преподредете гардероба си наум и избройте поне 3 други дрехи, с които може да се комбинира.

Пазарувайте сами

Всеки обича компанията на своите приятелки, но това понякога може да е разсейващо, особено ако сте отишли на шопинг за нещо конкретно. Освен това, имайте предвид, че не всички от дружките ви ще ви кажат, че онази пола прави дупето ви твърде голямо. Доверете се на себе си и на вътрешното си усещане!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама