Направи сама: Нарисуваните дънки на Блейк Лайвли


Направи сама: Нарисуваните дънки на Блейк Лайвли

Блейк Лайвли е от звездите, които ни впечатляват с красотата и стила си. Актрисата, която отскоро има дъщеричка, често блести на червения килим в дизайнерски тоалети, подчертаващи хубавата й фигура.

Сред любимите нови дрехи на съпругата на Райън Рейнолдс са тези бойфренд дънки, опръскани с бяла боя и с нарисувани черешови цветчета.

Те са част от проекта Rialto jean project, дело на Ерин Фенингер. След като й открили автоимунно заболяване, тя трябвало да се откаже от работата в офис. Ерин прекарала известно време в арт ателието на своя приятелка и забелязала как тя избърсва в дънките изцапаните си с боя ръце. Така на Фенингер й хрумнала идеята да превръща дънки в произведения на изкуството, като всички средства от продажбата на уникалните й модели са за благотворителност. Парите финансират детски арт терапии в Презвитерианските болници в Лос Анджелис и Ню Йорк.

Блейк Лайвли подкрепи добрата кауза, продавайки тези дънки с черешови цветчета в сайта си preserve.us. Цената им е 495 долара, но днес ще ви покажем как сами може да си направите подобни.

Имате нужда от:

бойфренд дънки

бяла боя

черна боя

розова боя в 2-3 нюанса

по-дебела и по-тънка четка

 

Начин на правене:

Първо напръскайте дънките отпред и отзад с по-дебелата четка, потопена в бяла боя.

След това нарисувайте стъблото с черна боя.

Накрая нарисувайте и самите розови цветчета.

И сте готова!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама