Модните тенденции при абитуриентите


Модните тенденции при абитуриентите
Снимка: Thinkstock/Guliver

Един от най-хубавите моменти в живота на всеки млад човек е именно абитуриентският бал. Подготовките стартират месеци преди неговото фактическо осъществяване, а важността на празника е от по-съществено значение основно за дамите.

През началото на 19 век в Америка абитуриентските балове са представлявали сбирки на учениците, скромно облечени, посветени на танците и веселието. В средата на 19 век те стават все по-екстравагантни и доближаващи се до вида, в който ги познаваме днес. Те са локализирани не в големия салон на училището, а в бална зала на хотел. Младежите не се задоволяват с простите одежди, а желаят най-хубавите дрехи, най-хубавата кола, най-хубавото изпращане. Така и до наши дни, където баловете, вече добиват размерите на една сватба и се явяват нейна репетиция.

Ето тенденциите при абитуриентите на 2015

Избере най-подходящият за вас тоалет, с който не просто ще изглеждате ослепително, но и ще е подчинен на всички правила и модни тенденции. Модната линия на 2015 година е изключително изчистена – дълга рокля за дамите и стилен изчистен костюм за младежите.

Цветовете на 2015 година 

Модните цветове ще бъдат малиново, тревисто зелено, небесно синьо. Когато избирате цвета, имайте предвид, че той трябва да бъде съобразен с цвета на кожата и косата ви, така че да си гарантирате цялостен завършен вид.

Обувките на 2015 година 

И тази година високите токчета са на мода. Имайте предвид, че формата на обувката трябва да бъде подчинена на дрехата. Ако решите да бъдете на висок ток, то изберете платформен тип стъпало, за да не се уморят краката ви. Не забравяйте, че обувките и чантата трябва да са в една гама. Допустима е разлика в тоналността, но не и в цвета. За младежите се препоръчват изчистени обувки, в цвета на костюма или черни, в никакъв случай светли или бели.

Прическите на 2015 година 

На мода тази година е пуснатата небрежно начупена коса. Кокът и плитките са демоде.

Визията на абитуриентите на 2015 е лека, изчистена, феерична и максимално естествена. Не забравяйте, че въпреки всички модни фетиши и съвети, най-важното условие е да се чувствате добре и удобно, за да се насладите на този момент.

 Източник: Kaymu

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама