Кое е идеалното бельо според формата на дупето ви?


Кое е идеалното бельо според формата на дупето ви?

Няма нужда да ви казваме, че бельото е изключително важна част от цялото облекло. То може да ни накара да се чувстваме секси, комфортно или пък точно обратното. В интерес на истината, изборът на правилно бельо определено не се свежда само до материя, наличие на дантели и размер. Разбира се, и те са важни, но от най-съществено значение е формата на вашето дупе! Според специалистите, женските задни части могат да се обобщат в 5 форми, а ето и какво бельо пасва на всяка една от тях.

Квадратно дупе

Тази форма дупе не е трудна за разпознаване. Ако външната линия на бедрата ви е права и по-скоро перпендикулярна на земята, то вие със сигурност сте с квадратно дупе. Желателно е да не залагате на традиционни бикини, защото те ще подчераят още повече „квадратността“. Боксерките и „бразилианките“ са изключително подходящи, особено ако нямат двойно подгънати шевове и стегнати ластици.

V-образно дупе

Тесните бедра и широките рамене най-често вървят в комплект с дупе с V-образна форма. Избягвайте прашките и всички по-изрязани модели, защото това създава илюзия за увиснало дупе. Най-добре биха ви стояли безшевни триъгълни бикини, които излагат на показ достатъчно, но и следват естествената форма, без да я преекспонират.

A-образно дупе

Тази фома се нарича още крушовидна, защото е по-тясна в кръста и постепенно се разширява. С подобни дупета са надарени Дженифър Лопес и Ким Кардашиян. Важно е да избягвате модели, които са изрязани от към бедрата, защото тази част ще изглежда като „прерязана“. Подходящи за прашките с ниска талия, които да не увеличават дупето ви на дължина, както и безшевните боксерки, които да прикриват изцяло задните ви части.

Кръгло дупе

Дамите, надарени с кръгли дупета, трябва да избягват всякакво бельо с ниска талия, защото рискуват да им се види цепката на дупето. „Бразилианките“ стоят много секси, защото от една страна разкриват красивите ви форми, а от друга са страшно удобни. „Мъжките слипове“ също биха ви паснали добре.

Обърнато сърце

Ако дупето ви прилича на обърнато сърце, то най-добре заложете на бикини с ниска талия, леко изрязани в задната част. Най-важното правило за вас е да избягвате високата талия, защото тя ще придаде на дупето ви по-голям размер, от колкото всъщност е.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама