Българска дизайнерка дебютира на Седмицата на модата в Лас Вегас


Българска дизайнерка дебютира на Седмицата на модата в Лас Вегас

В разгара на модния сезон от 16 до 20 февруари се провежда Седмицата на модата в Лас Вегас– градът, който никога не спи и винаги е на мода. Предстоящото шесто издание на седмицата на модата Лас Вегас 2015 (Fashion Week Las Vegas/FWLV) е различно с това, че в него ще участва и български дизайнер. За първи път в историята на това събитие е одобрен и включен наш роден дизайнер и това е Веселка Крачунова.

Тя ще представи своята модна къща VHK Fashion by Veselka Krachunova със самостоятелно ревю в рамките на дефилетата по време на седмицата на модата и с моден щанд по време на изложението.

Модното събитие от международен ранг среща купувачи, модни критици и журналисти от цял свят. Участват дизайнери от: Великобритания, Испания, Дубай, Австралия, Южна Африка, Мексико, Турция Гърция и много други.

Колекцията, която е подготвила Веселка Крачунова, включва тоалети за четири сезона и дава ярка представа за трите основни линии на бранда VHK Fashion – Casual, Lady и Traveller. Класическият и неподражаем стил на дизайнерката я определя и като една от последователките на новото и популярно сред богатите модно течение "нормкор". Голяма част от новите модни предложения в линията Casual by VHK Fashion е с препратки към този все по-търсен и налаган стил на облекло и материята деним предразполага към това.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама