Бохемски дух за Пролет-Лято 2016


Бохемски дух за Пролет-Лято 2016

Вчера вечерта в шоурума на H&M бе представена пролетната колекция H&M Studio SS16, отразяваща водещите тенденции за мъже и жени през погледа на шведския моден бранд. 

Винаги търсеща, бляскава и готова за приключения – за сезон пролет/лято 2016 марката ни вдъхновява да приемем всяко предизвикателство. Свободата на бохемския дух се изразява в принтове и наслоявания – комбинация от усещането за безкрайно лято, функционалността при пътешествията и спортния стил на градското момиче. Нейното облекло е като прекрасен спомен за изминали преживявания, но изпълнени с наситени цветове и готови за нов живот. Който и модел да избере,тя изглежда непринудена, готова за приключения сред природата или в града.

Основните модели в колекцията са ленени сака, рокля с принт, пачуърк дънки, мини рокля с тънки презрамки, дълги ризи, суичъри с ярки мотиви, бял кожен панталон, функционални спортни клинове. Изработени са от коприна, памук, лен, канава, кожа и нови технически материи. Устойчиви материи като 100% органичен памук и Tencel® са заложени при изработката на голяма част от колекцията.

H&M Studio SS16 ще бъде пусната по магазините на 25 февруари 2016 година.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама