Безупречни тоалети на Златните глобуси


Безупречни тоалети на Златните глобуси
Снимка: Getty Images/Guliver

В неделя в Лос Анджелис раздадоха тазгодишните престижни награди Златен глобус. Истински триумф отбелязоха две заглавия, потенциални фаворити и за "Оскар", "Завръщането" с участието на Леонардо ди Каприо и "Марсианецът" с Мат Деймън. Двамата актьори взеха награди за най-добър актьор съответно в категории драма и комедия или мюзикъл.

Леонардо ди Каприо изглеждаше безупречно, без да изневерява на любимия си стил на Giorgio Armani. Освен с новината за златната статуетка, той бързо превзе мрежите и с комичната си реакция на приза, който грабна Лейди Гага.

Крисчън Слейтър, който бе отличен за поддържащата си роля в "Господин Робот", бе придружен на церемонията от съпругата си, като и двамата бяха във визии на Dolce&Gabbana.

На бранда бе заложил и Крисчън Бейл, който също взе награда за най-добър актьор.

Силвестър Сталоун получи глобус за "Най-добър актьор в поддържаща роля" за участието си в лентата "Крийд. Сърце на шампион”, като бе избрал визия на Brunello Cucinelli.

Всеобщата любимка Дженифър Лоурънс взе статуетката за "Най-добра актриса в категория за комедия или мюзикъл" за ролята си на самотна майка в "Джой" и впечатли всички с изключително елегантната си рокля в червено, дело на Dior.

Кейт Бланшет бе нежна феерия в розово от Givenchy и бе наградена за най-добра актриса в категория драма за ролята си в "Карол".

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама