8 идеи за празнични визии


8 идеи за празнични визии

Празниците вече са зад ъгъла и с наближаването им идва и въпросът: "А какво ще облека?". Едва ли има жена, която да не е издавала тежка въздишка само при мисълта за гардероба си, знаейки, че отново няма какво да облече.

Ето защо ви подготвих 8 предложения с празнични аутфити, от които надявам се да се вдъхновите и да направите така, че да изглеждате зашеметяващо на коледната и новогодишната вечер!

Бяло, бяло, бяло! Кой казва, че не можем да носим изцяло светли дрехи през зимата? Да, белият цвят изглежда много добре върху карамелен, слънчев загар, но и през зимата можете да изглеждате точно толкова добре с него. Не прекалявайте обаче и добавете дреха в сиво или светло синьо, за малко контраст и обемни бижута, които да направят тоалета завършен.

Не прибирайте все още белите дънки - можете да ги комбинирате по толкова много начини през зимата. Те са точният избор, ако искате топът или пуловерът, който сте избрали, да изпъкне максимално, без да бъде натрапчиво. Изберете слим кройка и ги съчетайте с обемен пуловер - удобно и стилно решение за ежедневието.

Коледно парти в офиса? Вечеря с любимите хора? Без паника - всичко, което ви трябва, е една добре скроена пола! Тук избрах да комбинирам пуловера с пола от тафта с висока талия и набор. За малко допълнителен блясък добавете колие или висящи обеци.

Жакардова пола, пухкав пуловер, нежни обеци - не ви е необходимо нищо повече, за да зашеметите всичките си познати. Ако все още не ми вярвате, ето и следващото ми предложение:

Експериментирайте с дрехите си! Пробвайте ги в най-различни комбинации, защото никога не знаете как биха изглеждали най-добре. Ето защо моят съвет е просто да бъдете креативни и да не се страхувате да изпробвате новите си идеи! С този тоалет имаме абсолютно същата идея - пуловер и пола, която все пак изглежда по различен и стилен начин.

Един аутфит - 4 начина! Карето е един от любимите ми десени през зимата. В съчетание с изчистен топ и малко въображение, можете да създадете много визии, които да са перфектни за празниците, а и не само. Голям и топъл шал тип пончо, колан, за да подчертем талията, нежни бижута, чорапи до коленете или пухкава шапкаса все аксесоари, които без проблем да включите към основните елементи.

Коледната нощ или новогодишното парти изискват голяма доза блясък и елегантност. Изберете нежна рокля в типичните коледни цветове като тъмнозелено или винено червено, бляскави бижута с камъни в златисто и наметка с косъм. Перфектната рецепта за зашеметяващ празничен аутфит.

Червеното е цветът на Коледа. Никога няма да сбъркате, ако изберете именно него. Оставете го обаче то само да изпъкне и не прекалявайте с аксесоарите. Добавете само леки бижута, задължително в златно, и обувки на висок ток. За да завършите цялостната си визия, не забравяйте червеното си червило и коледното си настроение.

 

 

Източник: keepit-classy.blogspot.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама