5 идеи как да носим пончо


5 идеи как да носим пончо

Пончотата и широките шалове този сезон са абсолютен хит. Не само топ дизайнерите ги включиха в колекциите си, но и много звезди бяха забелязани да носят този тренд, сред които Оливия Палермо, Кристина Агилера и Анджелина Джоли. Ако искате да сте в крак с модата, със сигурност в гардероба ви трябва да присъства поне едно пончо. Облечете го върху блуза или кожено яке, подчертайте талията си с колан или си сложете масивно колие.

Ето и 5 идеи как да носите пончо този сезон:

Заложете на голямо

1. Ключовата дума тази година е голямо! И то много. Оувърсайз пончотата са навсякъде, така че не се плашете да се сдобиете с такова. За да изглеждате добре, трябва да има баланс в силуета.

2. С плътно прилепнали панталони

За да има баланс във визията ви, комбинирайте по-широкото пончо с прилепнали дънки или клин. Може да го съчетаете и с къси панталонки, чорапи над коляното или високи ботуши.

3. Интересен принт

Добавете повече детайл и цвят във визията си, като заложите на пончо с интересен десен. Това е много добър избор, ако останалата част от тоалета ви е в по-семпли и тъмни цветове.

4. Ресни

Ако обичате бохо стила, изберете си пончо с ресни, които също са модерни този сезон.

5. Колан на талията

Пончотата са много подходящи за по-закръглени дами, тъй като прикриват недостатъците. Но ако имате тънка талия, подчертайте я. По този начин ще постигнете строен силует.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама