4 начина да носите любимата си пола с А-линия


4 начина да носите любимата си пола с А-линия

Полата с А-линия е от онези дрехи, котио присъстват в гардероба на всяка жена и винаги се притичват на помощ, когато просто „няма какво да облечем“. Сигурни сме, че от време на време забравяте за съществуването на вашата любимка, затова днес ще ви предложим 5 начина да я върнете обратно „в играта“.

През уикенда

Почивните дни са онези сладки моменти, в които можем да изглеждаме както „душа ни иска“. Затова ние ви предлагаме за топлите пролетни дни да комбинирате удобната пола с А-линия с кецове и любима тениска. Все пак, малко рок визия никога не е излишна...

В офиса

Този модел пола работи перфектно и на работното място, така че не се притеснявайте, че възрастната дама от „Човешки ресурси“ ще ви погледне накриво. Дори до вчера да сте носили вашата пола с джапанки или кецове, едни токчета или балеринки ще променят цялостно визията ви.

За вечер с приятелки

Какво ви трябва за една незабравима вечер в любимия клуб с приятна компания? Добро настроение и нещо цветно, разбира се! Предлагаме ви да заложите на пола с А-линия, но в миди вариант, тъй като изглежда наистина стилно, независимо какъв цвят ще изберете.

За разходка в парка

Независимо дали сте на почивка, или просто сте се отдали на разтоварваща разходка във вашия град, тази пола ще ви бъде верен другар. Можете да изберете както дълъг модел за по-прохладните пролетни дни, така и по-къс вариант.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама