4 комбинации със стилни обувки за дъждовно време


4 комбинации със стилни обувки за дъждовно време

Колкото красив, зелен и слънчев сезон да е пролетта, често времето навън ни изненадва неприятно. Въпреки това, съществуват наистина много варианти да изглеждаме стилни в дъждовното време, мечтаейки за топлите дни, в които да обуем любимите ни сандали с платформи. Ето и кои обувки ще ви помогнат в това стилно начинание...

Гумени ботуши

До скоро отхвърляни като модно прегрешение, днес гумените ботуши са изключително популярен избор за обувки. Когато навън времето е лошо, с тази комбинация може да сте сигурни, че изглеждате добре, като едновременно с това се чувствате удобно и сте защитени от калните локви.

Боти от изкуствена кожа

Ботите с височина до глезена все повече се превръщат в универсален целогодишен вариант да сме обути удобно. А след това идват и другите им предимства - те се комбинират добре с къси поли, с панталони, с деним – особено с актуалните „бойфрендки“. Хубавото на моделите, изработени от изкуствена кожа, е че върху тях водата не се задържа така, както върху естествените материи.

Обувки с дебел ток

Дъждовното време не означава непременно, че трябва да загърбим елегантността и да забравим за токчетата. Моделите с масивен ток са подходящи за пролет и есен, но най-вече за лошо време! С тях ще имате повече стабилност, когато вървите по мокър път.

Обувки с каишки

Тук няма никакво значение дали говорим за ниски, или високи обувки. Каишките ще придържат стъпалото ви и няма да му позволят да се хлъзга, ако случайно попадне вода в обувките ви. Освен това, обувките с каишки изглеждат невероятно стилно, така че можете да заложите на тях, ако имате неотложен ангажимент, който изисква определен дрескод.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама