1 къса черна рокля = 4 костюма за Хелоуин


1 къса черна рокля = 4 костюма за Хелоуин

Всяка жена притежава поне по една изчистена черна рокля в гардероба си. Тя е вечна класика - практична и универсална. Ако планирате да празнувате Хелоуин на 31 октомври, но все още нямате костюм, може да я облечете и с малко аксесоари да се преобразите подобаващо за празника. Ето и 4 известни образа, в които да се превъплътите:

Одри Хепбърн


Обичаме тази актриса, която излъчва толкова стил и елегантност. За да се преобразите в нея, имате нужда от: къса черна рокля, черни ръкавици до лакътя, перлено колие, тиара, черни обувки на токчета и цигаре.

Круела Девил


Нали помните злата Круела Девил от "101 далматинци". Хич не я харесваме, но пък е подходящ образ за Хелоуин. За да заприличате на нея, имате нужда от: къса черна рокля, подходяща перука, червени ръкавици до лакътя, бяло кожено наметало, цигаре, син пръстен, червени обувки и плюшен далматинец.

Мини Маус

Припомнете си детството и се появете на партито за Хелоуин като Мини Маус. За тази цел трябва да си набавите: къса черна рокля, къси бели ръкавици, миши ушички, бели чорапки на точки, червени обувки и бели топчета с велкро. Нарисувайте си носле и мустачки с черен молив за очи.

Уензди Адамс


Ако като малки сте били фенове на хитовото детско "Семейство Адамс“, може да се превъплътите за празника в Уензди Адамс. Имате нужда от: къса черна рокля, бяла риза, черна жилетка, черен чорапогащник и черни боти. Направете си и две плитки. И нещо важно – без много усмивки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама