Почистване, лифтинг и масаж в един уред. Възможно ли е?


Почистване, лифтинг и масаж в един уред. Възможно ли е?
Снимка: Foreo

През последните няколко години четките за почистване за лице се радват на небивал интерес и главоломен възход, особено в социалните мрежи. Към днешна дата мощният инструмент, без който нито една бюти рутина няма да е същата, вече се е настанил удобно под светлината на прожекторите и няма намерение да слиза оттам. А точно на пиедестала стои и една марка, истински лидер сред този тип бюти продукти: Foreo.

Трудно е да се говори за технологии при красотата, без да се потопите дълбоко в иновациите на Foreo. Все пак, това е най-бързо развиващата се технологична марка в индустрията, със заклети фенове, сред които Виктория Бекъм, Парис Хилтън, Худа Катан и много други. Марката разполага с пълен набор от продукти, вариращи от устройства с микроток до четки за почистване на лице като любимата ни Luna 3.

Най-новият член на Foreo семейството обаче е подобрено издание на Luna 3. Да, както може да предположите, говорим за Luna 4! Това е най-доброто издание на най-продаваната четка за почистване на лице в света, с още по-меки силиконови влакънца, различни програми за дълбоко и нежно почистване с пет степени на масаж, които подобряват циркулацията на кръвта и естественото производство на колаген с моментални видими резултати. В допълнение колекцията LUNA 4 изненадва с ревитализираща NIR LED светлина, загряване, микроток за анти-ейдж ефект, както и за първи път LUNA™ 4 body – устройство за тяло, което се бори с целулита.

В момента, в който пробвате четката, ще разберете, че почистващото устройство не просто осигурява козметичен лифтинг на лицето, то сякаш прави „основен ремонт“!

Има три глави, от които да избирате в зависимост от вашия тип кожа: чувствителна, нормална и комбинирана. Имате възможност да посочите и една от трите скорости на почистване (нежно, ежендевно и дълбоко) и цели 16 различни опции за пулсиране. Всяка е проектирана с устойчиви на бактерии, изключително меки силиконови влакна с различна плътност. Задната страна ни впечатли наистина много – макар и малка, тя е супермощен инструмент за скулптуриране. Нещо като гуа-ша на стероиди!

Може би най-вълнуващата нова функция обаче е приложението Foreo. То се синхронизира с вашето устройство и осигурява персонализирана почистваща рутина, както и набор от стягащи масажи, които засилват лимфния дренаж, увеличават циркулацията и контура. Просто включвате вашите предпочитания и оставете технологията да поеме разкрасяването ви в свои ръце.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама