Цветовете на есента!


Цветовете на есента!

Естествени, топли и наситени – цветовете на есента греят в косите ви с Aroma Style.

С изключителната си формула боята за коса Aroma Style има 5 ценни действия - дълготраен цвят, блясък, подхранване, защита и хидратация от корените до върха. Силата на природата е събрана в комплекс от 5 мощни масла: авокадо, арган, жожоба, бадем и гроздови семки, които осигуряват дълбоко подхранваща грижа и възстановяване на косата по време на боядисване.

Естественият, наситен и натурален цвят на шоколад се разлива в косата ви с кадифената мекота на № 403 Горещ шоколад на Aroma Style. С този нюанс ще се потопите в разтапящата сладост на есента.

Плътен, тъмночервен и дълбок цвят, който ще придаде на косата ви огнена топлина, е № 423 Бургунди от палитрата на Aroma Style. Неподправен и опияняващ като дъхавото червено вино, той пленява и завладява, като изразява топлината на есента.

Наситен, очарователен и ярък, залезът на есента е пресъздаден от Aroma Style с №441а Искрящ Карамел. Златистите отблясъци на слънцето греят в този цвят, зареждат косата с енергия и възвръщат жизнената й сила.

Истинска, oмайна и вълшебна, богатството на есента пленява, а косата е жива и естествено красива с цветовете от палитрата на боя за коса Aroma Style.

Aroma Style - дай свобода на косата си!

А кой е вашият есенен цвят? Купете на aroma.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама