Трикове за по-дълги и гъсти мигли


Трикове за по-дълги и гъсти мигли
Снимка: Thinkstock/Guliver

Всяка жена се стреми към съвършен грим, но това въобще не е лесна работа. Е, оказва се, че не е и чак толкова трудна. Не ви трябват часове пред огледалото, нито скъпи инструменти, ето няколко безотказни трикове, с помощта на които ще придобиете желаните ефекти бързо и лесно.

Ефектът на изкуствените мигли

Изкуствените мигли могат да бъдат страшно досадни и да отнемат голяма част от времето ви. Ето няколко съвети, които ще ви помогнат да постигнете крайния резултат, без да се налага да използвате изкуствени мигли!

1. След като извиете миглите си, нанесете тънък слой пудра, преди да си сложите спирала. Нанасянето на пудрата ще стане най-лесно с малка четчица. Вместо пудра може да използвате бебешка пудра, но ефектът от двата вида пудра е един и същ- миглите ви изглеждат по-обемни.

2. Нанесете два слоя спирала върху горните и долните мигли, но изчакайте от 3 до 5 минути, преди да нанесете втория слой.

3. Когато нанасяте спирала, движете четчицата напред и назад и наляво и надясно, а не само отгоре надолу. По този начин всяка мигла ще бъде изцяло покрита от корена до върха.

4. Почти свършихме! Сега проверете дали няма „дупки“. Използвайте върха на спиралата, за да нанесете допълнителен слой върху малките мигли, които изглеждат редки. Още по-добре- пробвайте течна очна линия, за да запълните празните места.

Тайната при извиването на мигли

Извлечете максимална полза от извивачката за мигли, като захванете миглите в основата им, дръжте здраво, докато вдигате ръката си нагоре, накрая извивачката трябва да е в позиция, противоположна на тази, от която сте започнали извиването. Така ефектът ще е много по-дълготраен.

Нагрейте извивачката за мигли

Затоплете извивачката си за мигли, като я нагрявате със сешоар в продължение на 5 секунди. Топлото има същия ефект, както при машата за коса- дава ви секси мигли, които ще издържат цял ден.

Сбогувайте се със сплъстяването

Може да изглежда като прахосничество, но за да избегнете досадното сплъстяване, бършете четчицата на спиралата си с кърпичка преди всяко нанасяне. Така може да нанесете няколко слоя перфектно.

Трик с визитна картичка

Когато нанасяте спирала, сложете визитна картичка зад миглите си. Така нанасянето ще стане много по-бързо и всяка мигла ще бъде покрита!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама