Тайната за красота на Ел Макферсън „Тялото“


Тайната за красота на Ел Макферсън „Тялото“

Всички супермодели си имат специални трикове, благодарение на които поддържат страхотна форма. Някои се подлагат на глад преди важно събитие, други тренират по специални програми, трети залагат на висококачествена козметика, пълна с „тайни съставки“.

Несъмнено, един от най-успешните модели на всички времена, е Ел Макферсън, позната още като „Тялото“. Дори на 52-годишна възраст тя изглежда на не повече от 30 години и се кълне в ефикасността на режима си.

„Строгите диети определено не са за мен, но също така вярвам, че те не са за никоя себеуважаваща се жена. Всички „експресни“ режими за отслабване водят до дехидратация, загуба на важни витамини и минерали, а не след дълго и до йо-йо ефект. Вече повече от 20 години аз залагам на „алкално“ хранене. Закуската ми включва различни плодове, пудинг с чиа семена, овесени ядки, а понякога разнообразявам с пържено яйце и филийка хляб от лимец. За обяд и вечеря гледам менюто ми да съдържа протеини – риба, козе сирене, пуешко и т.н. Разбира се, понякога си пзоволявам и черен шоколад за десерт. Като всяко начало и това е трудно, но свикнете ли веднъж, това се превръща в начин на живот!“

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама