Спечели революционната козметична процедура Venus Legacy


Спечели революционната козметична процедура Venus Legacy

Фьодор Достоевски е казал "Красотата ще спаси света." и ние сме напълно съгласни. 

Всяка жена иска да харесва облика си в огледалото, но стресът, нездравословният начин на живот и възрастта се отразяват негативно на лицето и тялото ни.

И тъй като искаме да ви накараме да се почувствате специални, каквито сте, ви даваме възможност да си подарите за Коледа революционната терапия Venus Legacy.

Нашите приятели от козметичен салон Нирвана ще се погрижат да си тръгнете по-усмихнати и уверени.

Ето и условията на играта:

Отговорете правилно на въпроса: Какъв по народност е апаратът Venus Legacy? (научете повече за машината тук).

Напишете правилния отговор под формата на коментар с Facebook профила си под тази статия.

Победителката ще бъде избрана на 14 декември 2015 г. чрез томбола и ще спечели ваучер за 1 процедура Venus Legacy на зона по избор.

*Ако наградата не бъде потърсена в рамките на 5 дни от датата на  тегленето, ще бъде изтеглен нов печеливш.

Защо да се доверите на Venus Legacy и козметичен салон Нирвана?

Това е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с отпуснатата кожа (лице, шия и тяло) и целулита, който използва технологията 4D, комбинирайки три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), иновативна технология на пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

Радио-честотата произвежда дълбоко затопляне, което се отразява на кожата и подкожната мастна тъкан. Това затопляне отвътре навън предизвиква:

- Лимфен дренаж, което ще доведе до намаляване на течности и токсини, които са в мастната тъкан на засегнатите области от целулит;

- Подобряване на метаболизма и еластичността и външния вид на кожата;

- Формирането на нов колаген и еластин, както в кожата, така и в подкожната тъкан, което позволява на цялата мрежа да реорганизира влакната и да придаде нова еластичност, гладкост и стягане на участъка;

- Миграция на фибробласти, което допълнително укрепва структурите на колагена и еластина. Води до подмладяване и опъване на третирания участък.

 

 

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама