Мисис България 2014 разбули духовете в социалните мрежи


Мисис България 2014 разбули духовете в социалните мрежи

Тъй като ние от iWoman много ценим красотата, най-вече естествената, нямаше как да не изкоментираме Мисис България 2014, която след броени дни, на 19 ноември, ще ни представи на конкурса Mrs World 2014 (Мисис Свят 2014).

Финалът ще се проведе на Соломоновите острови, САЩ. Нашата представителка там е варненката Анита Желева, която бе избрана на българското издание на конкурса.

Подкрепата на родна територия за дамата обаче не е особено силна. Всъщност нейният външен вид предизвика доста противоречиви коментари в социалните мрежи. Не един и двама потребители поставят под съмнение качествата на варненката и дори заявяват, че се срамуват от факта, че именно тя ни представя. Все пак българките се славим като едни от най-красивите жени в света.


Желева се занимава с интериорен дизайн и има една дъщеря, която очаква майка й да бъде сред финалистките на планетата, съобщава агенция Профайл.

Участничките в 29-ото издание на Mrs World вече са в Мериленд, където се подготвят за финала. Журито ще оценява претендентките за короната в пет тура. Участничките ще дефилират в спортно-елегантни облекла, в национални носии, в официални рокли, а другите два са тест за интелигентност и демонстрация на талант. Анита Желева ще заложи на пеене, като е убедена, че това ще й донесе успех.

В програмата на участничките е предвидена и среща с американския президент Барак Обама.

Вие какво мислите за Мисис България 2014?

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама