Лубутен пусна лакове за нокти


Лубутен пусна лакове за нокти

Жените по света са вманиачени по обувките с червени подметки на дизайнера Кристиан Лубутен, но сега известният французин пусна на пазара още една примамка за нежния пол – лакове за нокти.

В колекцията с лакове специално място заема червената палитра. Изкусителният цвят можете да намерите под името "Rouge Louboutin".

Шишенцето е направено от фин кристал, а формата на горната част на четката е като на удължен конус, символизиращ високите токчета на Лубутен. Шишенцето прилича на копие на обувките "Ballerina Ultima", които дизайнерът пусна през 2007 г.


Създаването на колекция лакове за нокти е логична стъпка в развитието на марката. През 1992 г., докато прави дизайна на един от моделите си обувки, решава, че черните подметки не са никак естетични. Взима яркочервения лак за нокти на асистентката си и боядисва целите подметки на новите обувки. Ефектът толкова много му харесал, че превърнал червената подметка в своя запазена марка.

Червеният лак вече е пуснат в продажба, а до края на август е планирано да се появят още 30 нови нюанса лакове.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама