Какво се случва, когато пиете по 3 л вода на ден


Какво се случва, когато пиете по 3 л вода на ден

Майката на две деца Сара Смит, която започнала да пие по три литра вода на ден, днес изглежда с 10 години по-млада и никой не би й дал 42 лета, пише в. "Дейли мирър".

След като дълго страдала от мигрени и лошо храносмилане, по съвет на своите лекари Сара се подложила на едномесечен експеримент. В публикувани в изданието снимки личи как госпожата е изглеждала преди и след приключването на "водната терапия".

Преди експеримента Сара имала тъмни сенки около и под очите, многобройни бръчки и странни червеникави петна, предизвикани от дехидратация.

"Кожата ми нямаше никакъв блясък и би подхождала на покойница", спомня си британката.

Тя решила да се подложи на терапията, след като прочела в пресата проучване, според което една пета от британките консумират много по-малко вода от препоръчаните дневни количества.

"Това е голяма грешка, тъй като всяка функция и система в човешкото тяло е зависима от водата", отбелязва Сара.

Тя установила по себе си, че водната терапия прочистила организма й от токсини. Само за един месец Сара постигнала забележителни резултати.

Но не всички са във възторг от режима на Сара Смит. Д-р Джошуа Зайхнер изтъква, че не съществуват медицински доказателства, че консумацията на 8 или повече чаши вода дневно действа добре на кожата на лицето.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама