Холистичен крем за интензивна хидратация и защита


Холистичен крем за интензивна хидратация и защита

APIVITA представя новата визия на AQUA VITA, която ще даде живот на вашето лице! Както знаем, водата изпълнява ролята на катализатор за кожата. Тя запазва клетките здрави, осигурява функционирането на кожата и повишава плътността и младежкия й вид, като по този начин я защитава от преждевременно стареене. Ако вземем под внимание факта, че дехидратацията е най-вече отговорна за преждевременното стареене, ще осъзнаем колко е важно да предпазим кожата си от загуба на влага 24 часа в денонощието.

За да осигури необходимата защита на кожата се изисква интензивна хидратация, обогатена с антиоксидантни агенти. За тази цел APIVITA усъвършенства новата AQUA VITA, комплексно предложение за интензивна хидратация, възстановяване и защита от преждевременно стареене с високо съдържание на натурални компоненти, достигащи почти 98%.

Новата AQUA VITA

Предлага незабавно възстановяване на влажността на кожата, която тя губи дневно (24-часова хидратация) и увеличава способността й да я поддържа..

Възстановява и поддържа кожата млада и красива.

Предпазва от преждевременно стареене и от замърсяванията на околната среда.

Интензивна хидратация благодарение на фито-ендорфините от целомъдрено дърво, капсулирани в циклодекстрин и липозоми, в наноемулсии от витамини C и E.

Ревитализация благодарение на 100% чисто органично етерично масло от дъхаво мушкато.

Защита от преждевременно стареене благодарение на всепризнатия патентован екстракт от прополис.

Активни съставки в новата AQUA VITA

ЦЕЛОМЪДРЕНО ДЪРВО (Vitex Agnus Castus) – Хипократово растение

Целомъдреното дърво е богато на фитоендорфини, подобни на бета-ендорфините в човешкото тяло. Локалното приложение на фитоендорфините хидратира и успокоява кожата. Хипократ използвал целомъдрено дърво за лечение на отоци и възпаления. Включването на фитоендорфини от целомъдрено дърво като циклодекстрин осигурява стабилно и цялостно въздействие. Капсулирането на циклодекстрини в липозоми, от своя страна, осигурява ефективност в дълбоките слоеве на кожата..

ВСЕПРИЗНАТИЯТ ПАТЕНТОВАН ЕКСТРАКТ ОТ ПРОПОЛИС, иновация на APIVITA

Този иновативен метод се отнася до екстракцията и капсулирането на полифеноли и флавоноиди от прополис. За първи път активните субстанции са капсулирани в циклодекстрин, за да се постигне максимална и солидна концентрация на флаваноиди и полифеноли. Крайният продукт е екстракт със силни антиоксидантни свойства, които удължават живота на клетките и предпазват кожата от преждевременно стареене. Лабораторните изследвания показват ефективността му при защитата на клетките от грубата околна среда и поддържат тяхната жизненост. (Extract Propolis / Propolis Extract, Patent No. 1007520)

МУРСАЛСКИ ЧАЙ (Sideritis syriaca - Malotira)

Водата, използвана в продуктите, е заменена с инфузия* от мурсалски чай, още една иновация на APIVITA. Инфузията от мурсалски чай предлага антиоксидантна защита, по-силна от тази на зеления чай.

* Приблизително 70 % от състава на крема е вода. По този начин и качеството на водата, и обогатяването с активни съставки, са важни параметри за високо качество и ефективност на крайния продукт. Водата, в която се появява инфузията, се произвежда в APIVITA Bioclimatic Factory и е с изключително ниска електропроводимост, поради това с изключително висока степен на чистота ( <1 mS / cm: проводимост, дори по-ниска от стандартите, които се прилагат за използването в козметичните продукти и отговаря на изискванията за перорално прилагани лекарствени продукти, по силата на Американската администрация по храните и лекарствата, FDA). Поради това тази вода е идеална среда за обогатяване с активни растителни съставки.

100% ЧИСТО ОРГАНИЧНО ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ДЪХАВО МУШКАТО (Geranium Graveolens)

Мушкатото има благоприятен ефект върху кожата и настроението. Подходящ е за чувствителна кожа (дерматит, екзема), има лечебни свойства, регулира омазняването, ревитализира, придава сияние и комплексно балансира тена.. По отношение на настроението, то стимулира, ревитализира, успокоява нервната система и допринася за доброто здраве и баланс на тялото.

Новата AQUA VITA НАТУРАЛНА – ЕФЕКТИВНА – ХИЛИСТИЧНА

Натурална, заради натуралната си композиция, която достига 98%. НЕ СЪДЪРЖА също ПАРАБЕНИ, СИЛИКОН, ФТАЛАТИ, ПРОПИЛЕНГЛИКОЛ, БУТИЛЕНГЛИКОЛ, МИНЕРАЛНО МАСЛО. Опаковките са щадящи околната среда, тъй като са рециклируеми и от биоразградима хартия, FSC сертифицирана, от устойчивоуправлявани гори. Освен това, не е прилагано хлориране (процес на избелване, който трови околната среда) и не съдържа тежки метали.

Ефективна, основаваща се на 20 проучвания, които показват, че:

Стимулира производството на протеини с 58% ( след 3 дни, ln Vitro*)

Повишава хидратацията с 21% (след 28 дни, In Vivo*)

Намалява трансепидермалната загуба на вода с 18% (след 28-дневно проучване, In Vivo*)

Подобрява еластичността с 16% (след 28-дневно проучване, In Vivo*)

* Vitro: измерване с инструменти и клинична оценка от дерматолог, изследвал 30 жени от 20 до 50-годишна възраст, в продължение на 28 дни употреба.

Холистична, защото хидратира, защитава от околната среда и от преждевременно стареене, и защото има положителен ефект върху настроението.

Новата AQUA VITA се предлага в три вида:

Мазна-комбинирана кожа; Нормална-суха кожа; Много суха кожа.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама