Французойка заприлича на секс кукла


Французойка заприлича на секс кукла

Някои хора са готови на всичко в името на мечтите си. Френска манекенка похарчи 30 хиляди британски лири, за да заприлича едно към едно на надуваема кукла за секс, пише в. "Дейли мирър".

От публикуваните в изданието снимки личи, че пластичните хирурзи добре са си свършили работата, след като 30-годишната Виктория Уайлд изглежда като току-що изваден от кутията порно артикул.

Уайлд е минала под скалпела, за да й направят огромни устни и бюст, като си е прибавила и големи мигли. Тя преминала през три сеанса на уголемяване на гърдите, докато достигнат размер 32G. Това й струвало 25 хиляди британски лири, ринопластика за 3000, импланти на задните части, перманентни импланти на устните и ботокс за 2000.

Виктория Уайлд е от френския град Кан. Тя финансирала телесните си "подобрения" с участия в модни ревюта и с подкрепата на приятеля си Симон.

"Кой не би искал да бъде третиран като кукла", обяснява трансформациите си Виктория.

Идеята й да заприлича на секс играчка й хрумнала като тийнейджърка. Тогава тя била симпатично миньонче, което всички наричали Куклата Барби. В по-късен етап от живота тя решила да придаде и по-секси оттенък на кукленското си излъчване.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама