Да станем по-красиви с помощта на... четка за зъби


Да станем по-красиви с помощта на... четка за зъби
Снимка: Thinkstock/Guliver

Да, правилно прочетохте - вече не е нужно да изхвърляте старата четка за зъби или да бутате тази, която ви е в повече някъде из шкафовете - може да я използвате, за да станете още по-красиви! Eто някои от многото приложения на четките за зъби, които значително ще улеснят живота ви:

1. Напръскайте четката с лак за коса. Оттук нататък може да действате в две посоки. Първо, ако имате дразнещи хвърчащи косъмчета, когато сте с вързана коса, това е перфектният начин да ги приберете! Просто ги срешете с четката. Второто нещо, което може да направите, е да оформите веждите си. Лакът за коса ще се погрижи и за веждите, и досадните косъмчета да останат на мястото си.

2. Устните ви са напукани? Дразни ви "онова бяло нещо“, което се събира от вътрешната страна? Ето решението - сложете си вазелин, постойте с него около 5 минути, след което изтъркайте устните си с четка за зъби. Така отстранявате мъртвата кожа, а след това устните ви ще са изключително гладки и меки. Важно нещо - постарайте се преди да изтъркате устните си, четката да е почистена.

3. Ако нямате гребенче за тупиране под ръка, не се притеснявайте - тупирайте косата си с четка за зъби! Прическата ви е спасена!

4. Изтрийте мръсотията под ноктите си, като насапунисате четката за зъби. Става за секунди!

5. Ако след като сте си сложили спирала, миглите ви са сплъстени, ги "минете" с четката за зъби. Тук обаче ви трябва нова четка за зъби - в никакъв случай не използвайте старата, за да не инфектирате очите си. Кажете "сбогом" на сплъстените мигли и остатъците от спирала!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама