Бюти тенденциите, които трябва да бъдат погребани веднага


Бюти тенденциите, които трябва да бъдат погребани веднага

Модата всеки сезон ни поднася най-различни изненади и щури, понякога дори налудничави тенденции. Гримът и прическите не правят изключение и се оказва, че някои от най-популярните трендове в красотата от изминалия сезон се налага да си останат завинаги в историята.

Перфектно очертаните контури

Крайно време беше модата на плътно очертаните контури и гримираните до безобразие лица да отмине! Вместо на така известното „контуриране“, вече можете да заложите на свежия стробинг - фино подчертаване на лицевите черти, избягвайки грубите светлосенки.

Изкуствени мигли ала Барби

По всичко изглежда, че през новия сезон на почит ще е естественото излъчване. За да се уверите, че миглите ви изглеждат наистина свежо, нанасяйте няколко слоя спирала върху вашите естествени мигли, като между всяко изчаквате по минутка. И най-важното – забравете за досадното лепене на снопчета, поставянето „косъм по косъм“ и какво ли още не!

Опушеният „панда“ грим

Тъмният, тежък и провокативен грим трябва да остане завинаги в миналото, точно както и прическата с „вафлички“. Винаги бихте имали по-стилна визия с нежно подчертан опушен грим, отколкото с такъв, който е с цвят на черен кехлибар и достига от линията на окото чак до веждите. Досущ като коминочистач!

Плътните геометрични вежди

На коя дама са ѝ притрябвали „фините“ арки на главния герой от „Борат“? Изключително много се радваме, че модата на плътно изрисуваните с линия и пергел вежди вече е в миналото...

Черно червило

Демоничните нюанси върху устните бяха изключително модерни преди няколко сезона и нямаше дизайнер, който да ги пропусне в дадено ревю. Дори да сте обзавели козметичния си несесер с подобен цвят, най-добре веднага го заменете с някой плодов нюанс като синя слива или боровинка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама