4 тенденции при грима за пролет 2023 (СНИМКИ)


4 тенденции при грима за пролет 2023 (СНИМКИ)
Снимка: iStock/Guliver

Подгответе чантата си с гримове, защото дръзкият грим се завръща официално, ако модните подиуми са някаква индикация. Пролет 2023 ще бъде цветна и бляскава, няма съмнение! Ето кои са тенденциите, които ще бъдат навсякъде този сезон.

6 токсични идеала за красота, които трябва да останат в миналото

1. Замръзналото кралство

Блясъкът на Y2k може да бъде малко студен, но толкова забавен. За да не изглеждате твърде бляскави, сякаш сте паднали в буркан с брокат, изберете близък нюанс до кожата, с разлика не повече от тон.

2. Нежен контур

Тази пролет очаквайте по-фин поглед върху контурирането. Наричан още „контурът на Мери Филипс“ – това е метод, популяризиран от гримьора на Хейли Бийбър и Кендъл Дженър, който включва съвсем леко нанасяне на контур с коректор и фон дьо тен, а не с цяла палитра.

3. Опушени очи

Опушените очи са вечна тенденция, но те са наистина основни за пролетта. Грим легендата Даян Кендал и екипът ѝ създадоха модерна версия за Jason Wu, която включва по-топли цветове, а не традиционните сиви и черни.

4. Супер руж

Едно тежко нанасяне на руж в стил от 80-те може да издигне всяка визия на следващото ниво. Пролетта повелява наслояване на ружове и горски тонове за създаване на призматичен театрален поглед.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама