4 холивудски тенденции при прическите за зима 2023/2024 (СНИМКИ)


4 холивудски тенденции при прическите за зима 2023/2024 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Докато зимата вече ни кара да залагаме на пухкави палта и ботуши, новият сезон също ни дава възможност да променим положението с косата си. Независимо дали търсите нова прическа за предстоящото си коледно парти, или сте готови най-накрая да опитате нещо по-смело, ние сме тук, за да ви помогнем с най-готините зимни тенденции при прическите за зимния сезон!

Малък боб

Ето идеален начин да отрежете няколко сантиметра и да добавите малко обем към спелсканата от шапки коса. Този боб има права линия, което помага да се създаде по-впечатляващ ефект за хора с фина или тънка коса. Това ще придаде повече обем, защото краищата не са изрязани под ъгъл.

Вижте още: "Недостъпен грим": Хитовият бюти тренд на TikTok (ВИДЕО)

Плетена конска опашка

Предвиждаме, че сплетената конска опашка ще бъде хит на всички празнични партита тази година. Освен това, както знаете, косата е суха и крехка през зимата, а тази прическа ще запази вашите кичури здрави и ще предотврати ужасяващата зимно наелектризиране.

Микси

„Миксито“ беше прическата на 2022 г. и продължава да бъде горещ стил тази зима! Горната част обикновено се подстригва късо като пикси, докато гърбът остава дълъг и разрошен като мулет.

Пригладен кок

През септември прическата на София Ричи стана хит с нейния „мързелив кок за момичета“ и експертите казват, че загладеният кок ще остане тук и тази зима. Лесно е и може да се носи за различни поводи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама