4 бюти тенденции от 2000-те, които се завръщат през 2023


4 бюти тенденции от 2000-те, които се завръщат през 2023
Снимка: iStock

Повечето „милениъли“ са израснали с YouTube, където са гледали уроци по гримиране, методи за правене на къдрици и готини трикове. Много години (и много социални платформи) по-късно част от трендовете на Gen Z се завръщат. Независимо дали става въпрос за грижа за кожата или нещо друго, разберете кои тенденции ще се котират добре през 2023.

1. Гръндж грим в по-металически тонове

Който е израснал в началото на хилядолетието, знае, че всичко опираше до яростта и чувството за неразбиране в гимназията. Сега виждаме, че този тренд се връща по по-сложен начин. Цветовете са по-хладни и с металически финиш, а не матово черно, разнесено с пръст.

2. Добре поддържани вежди

Тънките вежди се завръщат, макар доста бавно и плахо. В крачка назад от тежките, прекалено запълнени и рошави вежди, които виждахме през годините, „милениълите“ предпочитат по-поддържан вид, който можете да постигнете като стесните „опашките“ на веждите си, така че те да са по-фини.

3. Мощна хидратация и тежки кремове

Зимното време може да причини множество проблеми на кожата - сухи петна, люспи и стегнатост. Това обяснява защо „милениълите“ бягат от активните съставки, които станаха толкова популярни през последните години. Дори нещо повече – тенденциите повеляват да заложите единствено на хидратация. Директно върху влажна кожа се нанасят серуми, а за да заключите всички тези добри неща, добавете плътен овлажнител с оклузивни свойства с масла и восъци като вазелин.

4. Подчертани скули

Румените бузки остават в миналото, защото изпитите лица отново са на мода! Въпреки че не сме склонни да се разделим с любимата си букална мазнина, ние обичаме изваяните бузи. Дори има нова техника, наречена Underpainting, лесен метод за постигане на дефиниран вид с минимални усилия.

@makeupbymaryphillips lmk if you have questions! First video please be nice! Lol 🥰 #maryphillipsmakeup #maryphillipshack #contourtechnique #foundationhack #makeuphack ♬ Lo-fi hip hop - NAO-K

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама