3 горещи тенденции при летните прически за 2016


3 горещи тенденции при летните прически за 2016

Готови ли сте за промяна? Някои от актуалните модни тенденции в прическите изискват саможертва, която не всяка дама е склонна да направи. Но тъй като лятото винаги носи усещане за романтика, море, свобода и щастие, днес ще ви покажем най-фееричните и модерни фризури за лято 2016.

Асиметричен боб

Прическата боб не е нова тенденция в косите. Тя е позната в модните среди още от далечната 1920-та, когато се налага като водеща, тъй като жените решават, че по-късата коса е по-модерна. При асиметричния боб косата е по-къса от едната страна. Обикновено пътят е на една страна, а косата се носи права, гладка и бляскава, но не е задължително. Ако внимавате с дължината на косата и я оставите 3-4 см по-дълга от обичайното за тази фризура, можете да експериментирате и с небрежни, секси вълни.

Небрежни къдрици

При тази прическа паролата е „свобода” и „удобство”. Време е косата ви да излезе в заслужена отпуска от пресите и машите, които правят изкусни букли. Най-добре се сдобийте с ролки в най-малкия размер, а ако сте естествена къдрокоска – честито! Няма значение дали косата ви е къса, дълга или етажирана, важното е да изглежда естествено. Оставете в миналото ретро вълните, фиксирани с лак, и се порадвайте на морския бриз, който закачливо роши къдриците ви.

Ниска опашка

Много момичета погрешно си мислят, че ниската опашка е „запазена“ прическа само за дните, когато чистим вкъщи, излежаваме се на дивана или просто ни мързи да правим каквото и да било с косата си. Небрежните опашки са тенденция, която много от звездите използват както в ежедневието си, така и за специални поводи, затова съвсем спокойно можеш да заложиш на нея в топлите летни дни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама