10 звезди и техните бюти трикове, с които блестят като диаманти


10 звезди и техните бюти трикове, с които блестят като диаманти
Снимка: Getty Images

Всеки от нас има своите малки тайни за красота и трикове, които използва от много години. И знаменитостите не са изключение. За да блеснат на червения килим, те използват всякакви трикове: някои са много практични, а други са доста странни. Ето 10 от тях.

Чарлийз Терон

По време на наградите "Златен глобус' 2019 Чарлийз Терон изуми присъстващите с фантастичния си външен вид и разкри една от тайните на вечно младата си кожа. Най-внимателните фенове на актрисата забелязаха следите от популярна процедура за красота - fraxel, която премахва бръчките.

 

Риана

Риана оформя косата си с обикновен сапун, за да направи веждите ѝ да изглеждат невероятно. Тя е научила този трик от своя гримьор. Според певицата сапунът действа по-добре от всеки друг продукт, като прилепва косъма към кожата.

Вижте още: 12 звезди, които са станали известни по случайност

Ким Кардашиян

По време на партито за "Оскар" на Vanity Fair 2021 Ким Кардашиян беше много елегантна. Тя е поискала от гримьора си семпъл грим и е използвала само кремообразен бронзант върху клепачите си.

 

Дженифър Анистън

Джилиан Демпси, гримьорът на Анистън, използва прост хак, за да направи червилото ѝ да издържи няколко часа. Тя нанася избраното червило, след което поставя парче оризова хартия върху горната част и внимателно поръсва пудра отгоре.

 

Сюзън Сарандън

Сюзън Сарандън изглежда зашеметяващо на 77-годишна възраст. А нейната тайна е семпла. Нейният художник Тим Куин извайва лицето ѝ с малък трик: той слага бронзанта, като започва от челото, докосва скулите и слиза до брадичката.

Вижте още: 6 звезди, които имат нестандартни таланти

Дженифър Лопес

Лопес винаги увеличава естествения контур с 1-2 мм с моливи в естествени нюанси, за да изглеждат устните ѝ по-пълни.

 

Ема Стоун

Ема Стоун винаги внимателно се подготвя за събития и не забравя да овлажнява кожата и устните си. Използва лепенки с колаген и витамин Е.

 

Зоуи Кравиц

Зоуи Кравиц е необикновена жена. И тя има уникален подход, когато става въпрос за грим. Тя кара кожата си да блести с прост трик: винаги нанася фон дьо тен върху хайлайтъра. Все още можете да го добавите отгоре, но отдолу има блясък.

 

Елизабет Тейлър

Елизабет Тейлър е имала много тайни за красота. Една от тях е, че се къпела след нанасяне на грим. Парата запечатва козметичните продукти и създава популярния ефект на росна кожа. Тя също така е използвала повече прозрачен фон дьо тен, за да остави луничките си да прозират.

 

Лейди Гага

Лейди Гага е голям фен на перуките. Те не само предпазват косата ѝ от прекалено много травми от обработване, но и ѝ помагат да промени формата на очите си. Тя каза, че използва тиксо, за да фиксира перуките и да повдигне кожата си, когато е необходимо. Можете да го забележите на снимки от партито на Vanity Fair през 2014.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама