Яница и нейните цветни бижута ала "Малкия принц”


Яница и нейните цветни бижута ала "Малкия принц”

В днешния забързан и суров свят, всеки от нас тайничко си мечтае да е отново дете, здраво стиснало в ръка любимата си книжка с приказки. Благодарение на Яница Славова и нейните бижута, излезли като с магическа пръчица от страниците на "Красавицата и звярът” и "Малкия принц”, това става почти възможно. Днес тази талантлива дама ще ни разкаже малко повече за себе си и за сухите цветя в сфера, които по неповторим начин запазват съвършенството на природата.

Опиши се с 3 думи.

Усмихната, упорита, мечтателка.

Кафе или чай и по колко?

Чай, всеки ден.

Кое е първото нещо, което правиш сутрин?

Пускам си музика, действа ми разсънващо.

Не излизаш от вкъщи без…

Дамската си чанта, в която нося всичко (почти) необходимо.

Перфектният аксесоар е…

Усмивката и доброто настроение.

Кое е последното бижу, което направи?

Купол с розичката от "Малкия Принц".

От какви хора си заобиколена?

Старая се да съм заобиколена само от позитивни и усмихнати хора. Хора, които ме обичат и които аз обичам. Така светът ми е по-красив.

По душа си?

Мечтателка, която успя да запази детето в себе си.

Кое е цветето, с което най-много обичаш да работиш?

В началото много обичах да работя с глухарче. В последствие, сдобивайки се с различни цветя, осъзнах, че няма как да имам любимо, защото всяко едно притежава свой чар и красота.

Какво те вдъхновява?

Филми, песни, природа и всичко, което ме заобикаля. В последно време черпя вдъхновение основно от приказки, а наскоро попаднах на една руска фотографка, която чрез своите снимки провокира експлозия от идеи в ума ми.

А от какво се страхуваш?

От хорската глупост, предателството, злобата, завистта.

На кой филм плака за последно?

"Хачико”. Няма такъв филм! Направен е по действителна история, която се е случила в Япония през 20-те години. Разказва за куче, което всеки ден посреща и изпраща стопанина си на гарата в града. След като стопанинът му внезапно умира, Хачико продължава да го чака на гарата в продължение на 9 години до собствената си смърт на 8 март 1935 г. Днес на тази гара в Япония има паметник на кучето, което се е превърнало в символ на верността и предаността. Когато се появиха финалните надписи, ми се прииска да отида на тази гара и да прегърна паметника. Много емоционален филм, който препоръчвам с 2 ръце!

Кое е най-голямото ти изкушение?

Две са: 1. Желираните бонбони – обожавам ги! 2. Да видя цвете и да го подмина, без да си помисля как би изглеждало сухо и в сфера… (второто ми е най-трудно!

Коя е жената, на която се възхищаваш?

Жана Д`Aрк. От малка съм възхитена от непреклонния ѝ дух. Стремежът ѝ да се бори за това, което обича и това, в което вярва, е пример за мен и до днес. Смятам, че всеки един от нас трябва да притежава нейната воля, борбеност и плам в душата. Тъжно ми е, когато видя млади хора, които са се пуснали по течението, без цел, без мечти, без желание за каквото и да било.

Майка ти често ти казва, че…

... не трябва да се отказвам от това, за което мечтая. Аз като примерна дъщеря я слушам и към днешна дата, успях да сбъдна много от мечтите си.

В дамската ти чанта…

... е пълно с неща, които нося и не ползвам, но се страхувам, че ако едно от тях не взема, точно тогава ще ми потрябва.

Токчета или ниски обувки?

И двете, зависи от повода и настроението ми.

Кой е най-хубавият подарък?

Този, който е от сърце, без значение какъв е.

Твоят свят е…

... пъстър и приказно вълшебен.

Една жена…

... е цяла вселена.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама