Йоана Драгнева за музиката, мъжете и добрите дела


Йоана Драгнева за музиката, мъжете и добрите дела

Ако не ви е познато името Йоана Драгнева, явно не слушате българска музика. Чаровната блондинка стартира кариерата си в популярното през 90-те години предаване "Бон-Бон“, където се извява като солистка и водеща. Следват няколко проекта, като най-голяма популярност печели като част от групата Deep Zone Projectс, с която през 2008 г. ни представи на Евровизия с песента "DJ, Take Me Away“. В момента Йоана вече не е част от бандата, но успешно развива соловата си кариера. С нея си поговорихме за музика, Ненчо Балабанов и благотворителност.

Кафе или чай и по колко?

Много обичам да пия кафе. Задължително започвам деня си с ароматно дълго кафе в голяма чаша. Пиенето на кафе вече се е превърнало в ритуал за събуждане. Интересното е, че мога да пия кафе през целия ден, без да ми се отразява на съня.

Първото нещо, което правиш сутрин?

Да пия кафе. След това разхождам кучетата си.

Без какво не излизаш от вкъщи?

Не излизам без ключове и телефон. Е, и без дрехи....

Каква искаше да станеш като малка?

Винаги съм искала да стана певица. Спомням си как от 4-годишна започнах да "изнасям концерти“, като за сцена ми служеше дивана вкъщи. Обличах рокли, гримирах се и имах истински микрофон и се започваше с 3-часов рецитал... за радост на баба ми и дядо ми, които бяха вярната ми публика по онова време.

Какво най-много харесваш в себе си?

Най-много харесвам очите си.

А какво би променила?

През целия си живот човек се опитва да се усъвършенства. Това се опитвам да правя и аз.

3 неща, които обожаваш да правиш?

Обожавам да съм сред природата, да готвя и да се обграждам с положителни хора.

На какво не можеш да устоиш?

Не мога да устоя на вълнуващ аромат.

Често участваш в благотворителни инициативи, наскоро организира и концерт за деца аутуисти, какво те кара да правиш добро?

Отвсякъде ни заливат негативни новини, ужасяващи истории и тъжни събития и малко по малко, като че ли сме загубили способността си да откриваме доброто. Бих искала да изградя една по-различна и положителна реалност, в която доброто и емпатията да са преобладаващи. Смятам, че всеки дълбоко в себе си е добър и има силата и възможността да прави добрo. Просто трябва някой да му покаже как. За моя голяма радост покрай благотворителните инициативи, които правя и подкрепям, се убедих, че и доброто е "заразно“. То поражда след себе си добро и както казвам - положителният пример е много важен. Радвам се и че открих много хора, които имат големи сърца и заедно можем да променяме света около нас.

Разкажи ни повече и за отношенията ти с Ненчо Балабанов, с когото ви спрягат за новата светска двойка.

С Ненчо преди всичко сме много добри приятели и работим заедно по няколко съвместни проекта. Съвсем скоро излезе и анимационният филм "7-мото джудже“, в който Ненчо дублира принца, а аз озвучавам принцесата, а самата анимация завършва с много красив дует между тях.

Вие имате и общо парче, "Дай ми време“. За какво да ти даде време?

Да си призная, не съм се замисляла за това. Но, както пея в песента... "Давам време".

С какво може да те спечели един мъж?

Ооо, с лични качества и правилно отношение, разбира се.

 А да те отблъсне?

С неразбиране и с прекалена настоятелност.

3 неща, които хората сигурно не знаят за теб?

Сигурна съм, че никой не знае, че имаше един период, в който исках да стана състезател по фигурно пързаляне. Също така, че не мога да плувам и че най-вероятно съм единственият човек на света, който е потънал в Мъртво море... :)

Подготвяш ли нови проекти?

Разбира се! В момента завършваме най-новия си сингъл. С екипа, с който работим, сме сигурни, че ще се хареса много на публиката, защото наистина вложихме цялата си любов в тази песен. А и се пее за любов...

Ако животът ти беше песен, как щеше да се казва?

1000000...неща!

По какво искаш да приличаш на майка си?

Аз имам най-страхотната майка на света и ще се радвам да приличам по повече неща на нея!

Една жена трябва...

...да бъде истинска жена!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама