Дамяна Матева – русалката на Survivor Камбоджа


Дамяна Матева – русалката на Survivor Камбоджа

Казват, че "очите са прозорец към душата на човек”. Крилатата фраза започва да придобива все повече смисъл, когато се срещаме с Дамяна – отличничката на Survivor Камбоджа.

Нейните кристални очи ни нашепват за слънчевия й и емоционален характер, но и за силата, която се крие зад крехките й 23 години. След запомнящото се участие, което направи в последния сезон на риалити формата, красивата плувкиня с гордост добави още един медал към многобройната си колекция с отличия – този за най-харизматичен участник.

Опиши се с 3 думи.

Трудно се побирам в три думи, многопластов човек съм и това много добре ме описва. Значи: борбена, упорита и многопластова. Дори самата аз не съм открила всички „пластове“ и често се изненадвам от себе си.

Кафе или чай и по колко?

Кафе, защото от малка пия чай само, когато съм болна и може би с това го свързвам. Пия по малко кафе с много мляко. Даже май пия мляко с малко кафе (смее се)

Не излизаш от вкъщи без…

В дамската ми чанта може да откриеш какви ли не принадлежности – от гримове, през храна, та дори онзи ден открих гаечен ключ. Обичам да съм подготвена за всичко. Но нещата, без което никога не излизам, са зарядното и слушалките за телефона ми.

Каква искаше да станеш като малка?

Като всяко дете съм минала през какви ли не фантазии – лекарка, учителка, певица и т.н.

А каква стана?

Поглеждайки по-дълбоко на въпроса, ще отговоря така: Станах свободна и самостоятелна. Това е нещо, което като дете не осъзнаваш колко е важно и не си го поставяш за цел, а сега разбираш колко е ценно.

Какво ти даде и какво ти отне участието ти в Survivor?

Участието в Survivor ми даде различен поглед над живота. Това е една осъществена мечта. А да загубиш нещо или някого, за да осъществиш мечтата си, означава, че това не е било твоето нещо или някой.

Лесно ли е за една жена да оцелее в такива условия?

Не е никак лесно, без значение от пола. Аз лично бързо привикнах с този начин на живот и го обикнах.

Във формата се отличи като най-харизматичната участничка. Как поддържаш външния си вид?

Харизмата не се поддържа - или я имаш, или не. Аз лично обичам натуралния вид и се гримирам много рядко.

Може да се каже, че ти се грижиш за красотата на много дами. Според теб какво прави една жена истински красива?

Да, в разкрасителния бизнес съм. Събрали сме се страхотен екип и се грижим всекидневно за външния вид на хората, който смея да твърдя, че не стига за истинската красотата на една жена. Повечето хора под „красив човек“ разбират външната, физическа красота. Това, което трябва да има жената е отношение към самата нея и околните. Когато излъчваш самочувствие и уважение към себе си, ти го събуждаш и у другите. Чарът също е нещо, което не е свързано с външни белези, а е това, което те грабва в човек.

Опиши ни как минава един твой ден

Работохолик съм. Делничните ми дни са свързани само и единствено с работа. През уикендите е друго – отдавам цялото си време на близките и приятелите, но истински си почивам само, когато напусна София. Тази година съм решила, че ще „опознавам родината си“ и искам да обиколя красивите кътчета на България.

Какво те кара да се усмихваш?

Обичам да се смея - искрено, с глас. Може би 90% от деня си го прекарвам усмихната.

А да плачеш?

Емоционална съм и лесно се разстройвам. Повечето пъти плача от яд и безсилие, понякога от щастие. Но никога не прекарвам много време в такова състояние. Стягам се, продължавам и пак се усмихвам.

3 неща, които обожаваш?

Обожавам животните, мириса на море и кецовете си.

Не можеш да устоиш на…

Не мога да устоя на вкусната храна. Чревоугодник съм.

Как се виждаш след 10 години?

След десет години се виждам като майка.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама