Анна Драгомирова - за фризьорството и тенденциите Пролет 2016


Анна Драгомирова - за фризьорството и тенденциите Пролет 2016

Всяка жена иска да бъде красива и да се чувства уверена, когато се погледне в огледалото. Искаме да ви запознаем с Анна Драгомирова, която има задачата да прави това възможно. Още от малка знае, че иска да се грижи за визията на хората , а когато човек силно желае нещо, то се сбъдва. Работила е като фризьор в различни салони за красота, но отскоро има и собствен, с който много се гордее. Защото, както сама казва: "Това, което винаги съм искала за моето работно място, е да доставя комфорт, спокойствие и доверие". И го е постигнала. И тъй като обичаме да сме в крак с модата, я попитахме за тенденциите за Пролет 2016 и продуктите, които използва в салона си Ani's beauty studio (научете повече за него тук).

Опиши се с 3 думи.

Усмихната, позитивна и лъчезарна.

Кое е първото нещо, което правиш сутрин?

Взимам душ, пия кафе и преглеждам графика за деня.

Кафе или чай и по колко?

Започвам с кафе, а по-късно с чай и още кафе.

Без какво не излизаш от вкъщи?

Фон дьо тен, спирала, гланц за устни и телефон.

Каква искаше да станеш като малка?

Певица, но ме помолиха да напусна хора (смее се). Разбира се, насочих се към друга моя мечта – да помагам в грижата за външния вид на хората. Така се записах в Техникум по фризьорство и козметика.

Ти се занимаваш професионално с фризьорство. Как и кога започна?

Започнах да си правя експерименти с цветовете и да се подстригвам още докато учех. После преминах курс при Калин Куцинов в салон "Кало". Развитието ми продължи с работа в салони "Лорен" и PHIBA. Известно време бях ангажирана с прическите в Канал 1 и телевизионни продукции като X Factor и "Като две капки вода". Всяка година посещам семинари и обучения на световно признати фризьори от Европа, за да съм в крак с новите тенденции.

Отскоро имаш и собствен салон за красота – Ani's beauty studio. Как взе решението да започнеш самостоятелен бизнес?

Това се случи от само себе си. Винаги съм знаела, че един ден ще имам собствен салон.

Какви продукти използвате в салона, за да постигнете най-добрите резултати?

Това, което винаги съм искала за моето работно място, е да доставя комфорт, спокойствие и доверие. За целта залагам на професионализма на екипа и добрите продукти. Във фризьорството моите предпочитани марки са Alterna (ензимна натурална козметика за коса от най-висок клас), Keune и Kydra – боя с 90% растителен състав, разработка на лаборатории Phyto, създали крема за лице La Prairie. И разбира се абсолютната революция Olaplex. В грижата за ръцете и краката използваме марки като CND, SNB и Blue Sky. A за козметичните ни процедури се доверяваме на Profi Derm и Wish Pro – за реактивиране и "имплантиране“ на активни съставки в кожата. Но освен с козметиката, която работим, в допълнение нашият отзивчив екип е отделил и внимание за комфорта на клиента. Например да прочете любимото си списание с чаша чай или кафе, или пък да се наслади на лек масаж, съпровождащ някои от процедурите ни.

Кои са най-желаните прически в момента?

Винаги са били тези, които стоят добре на притежателя им. Това са прическите, които той може сам с минимални усилия да поддържа до следващото посещение на салона.

Нямаме търпение да дойде пролетта, какви са тенденциите при косите за следващия сезон?

Много актуален продължава да бъде дълбокият корен, светлите акценти като омбре, кичури около лицето – всички те с идеята да създадат контур, рамка около лицето. Ефектът на естественост, подчертаващ красотата, дълбочината, релефа на косата. В съчетание тя е стилизирана в небрежни, меки вълни. При подстригването също продължава да бъде актуално карето тип боб, но с повече движение, както и дългите плътни коси. За специалните събития официалните прически вече не са толкова строги и стилизирани. За предпочитане са леките, небрежни, въздушни коса, прибрани в кок. Но абсолютният хит са акценти и цялостно оцветяване в нестандартни цветове – синьо, зелено, лилаво, тюркоаз, розово, корал.

Ти самата как поддържаш своята красота?

Имам изключително суха кожа и коса. Не мога да си се представя без добра козметика. За косата си се грижа с шампоан, маска и стилизант, а за лицето с качествен крем и маска. Когато е необходимо, добавям и ампули.

На какво не можеш да устоиш?

На най-новите продукти и иновации във фризьорството.

Какво най-много харесваш в себе си?

Очите и различните гледни точки, които имам за едно и също нещо.

А какво би променила?

Цвета на косата :)

Как си почиваш?

Обичам да се разхождам навън.

Една жена трябва...

... да се харесва и да знае какво иска.

Какъв е твоят свят?

Цветен.

 

Ani's beauty studio се намира на ъгъла на ул. "Богдановец 8“ и ул. "Феликс Каниц 20“. Телефон за връзка: 0877 409 141.

                                                                  Снимки: Славея Йорданова   

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама