Разгледайте дома на Кендъл Дженър (ВИДЕО)


Разгледайте дома на Кендъл Дженър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Супермоделът Кендъл Дженър показа дома си в Лос Анджелис, който "напълно отразява това, което съм, както и това, което наистина харесвам".

24-годишната звезда допусна камерата на Architectural Digest да се разходи из къщата, която има пет спални, шест бани и стана нейна собственост през 2017 за сумата от 8,55 млн. долара. Имотът се разпростира на 615 кв.м., има басейн, спа, фонтан, външно барбекю, тенис корт, красива градина и зони за сядане.

Дженър се е доверила на услугите на дизайнерското дуо Томи Климентс и Уолдо Фернандес, които в рамките на година и половина са трансформирали пространството, запазвайки испанското влияние. Заедно с Кендъл те са създали уютен дом, където звездата да се чувства спокойно. Тя е искала по-минималистичен дизайн, затова цветовата палитра е неутрална. В някои от стаите има цветни акценти като яйцевидната светлинна скулптура на Джеймс Търрел със сменящи се цветове. 

Кайли обожава големите прозорци и мебелите от естествено дърво. Създала е свое арт студио, тъй като рисуването я успокоява и ѝ помага да се справи със стреса.

Разбира се, като един от най-известните модели, има просторна гардеробна, която разчиства на няколко месеца, специална стая за пробване на дрехи и гримьорна.

Спалнята ѝ отново е в земни цветове, а в банята ѝ прави впечатление златната вана.

"Наистина се гордея с това, което постигнахме", категорична е сестрата на Кайли Дженър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама