Няма да повярвате кой е новият мъж до Селена Гомес (СНИМКИ)


Няма да повярвате кой е новият мъж до Селена Гомес (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images/Guliver

Селена Гомес и Зейн Малик, и двамата на 30 години, бяха забелязани да вечерят заедно в Ню Йорк, съответно цялата социална мрежа пламна!

Новината за излизането им се разпространи в TikTok, след като потребителят @klarissa.mpeg сподели размяна на текстови съобщения със своя приятелка, която твърди, че е била сервитьорка на двойката в неназован ресторант в града.

Вечерята идва седмици след като фенски акаунти в Туитър забелязаха, че Гомес наскоро е последвала Малик обратно в Instagram.

Феновете разпространиха и момент от червения килим от началото на 2010 г., в който Гомес е попитана кой член на One Direction би искала да целуне най-много. "О, не", отговаря изпълнителката, преди бързо да отговори: "Зейн", като се кикоти.

Звездата за последно беше свързвана с Дрю Тагарт от "Chainsmokers", след като двамата бяха забелязани заедно в боулинг зала през януари. Тя обаче побърза да разсее слуховете за връзка и публикува изтрита вече публикация в Instagram, в която потвърди, че е свободна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама