Кание Уест отново е сам, тъгува по Ким Кардашиян


Кание Уест отново е сам, тъгува по Ким Кардашиян
Снимка: Getty Images/Guliver

Звездното семейство Уест-Кардашиян се разпадна преди повече от година след 6-годишен си брак. Много фенове бяха съкрушени, докато според приближени на двойката раздялата е била „предначертана”.

И докато Ким Кардашиян е лудо влюбена в комедианта Пийт Дейвидсън, Кание смени няколко половинки след раздялата, като последната бе Джулия Фокс. Тя бе забелязана със сълзи на очи на летището в Лос Анджелис. 32-годишната звезда на Uncut Gems се опитала да скрие емоционалното си състояние зад маска, но всички били наясно каква е причината.

44-годишният Кание, който страда от биполярно разстройство, сподели множество публикации в Instagram, в които декларира, че копнее семейството му да се събере отново. След това обаче ги трие.

„Всеки, който е женен, нека държи половинката си близо, уверете се, че знае колко много я обичате и цените. Защото някой там дебне да унищожи семейството ви и да се разхожда в дънки на Calvin Klein около децата ви. Иска ми се жена ми да е с мен и децата ни."

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама