Как Сиара свали 27 кг за 4 месеца


Как Сиара свали 27 кг за 4 месеца

Сиара е известна със страхотното си тяло, но както повечето жени и тя напълня по време на бременността си. 29-годишната певица сподели как е успяла да свали 27 кг за 4 месеца и да си върне старата фигура след раждането на сина й Фючър Захир, който е вече на годинка.

"Веднага след като се възстанових от раждането, започнах да тренирам 2 или 3 пъти дневно", казва звездата в септемврийския брой на сп. Shape.

"Когато бях бременна с Фючър, едно от нещата, които бързо научих, беше, че не трябва да бъда гладна, тъй като ставах като Тасманийския дявол. Угаждах си и си хапвах без ограничения. След като той се роди, когато все още не можех да тренирам, продължих да ям и качих 27 килограма. След като докторите ми разрешиха отново да тренирам, бях на бягащата пътека всеки ден", споделя Сиара пред изданието.

Изпълнителката на "The Dance Like We're Making Love" посещава същия треньор, както Кардашиян - Гунар Петерсон.

Двамата правят "1-часова плиометрична кардио тренировка с боксови елементи", която тя обича, защото напряга мускулите, подобрява сърдечната дейност и тренира съзнанието.

"Трябва да бъдеш много фокусиран, когато се боксираш. След няколко рунда, се чувствам сякаш мога да покоря света." 

И това не е всичко. "След това имах още 2 кардио тренировки през деня. Това, заедно с изчистен хранителен режим, беше начинът, по който успях да сваля 27 кг за 4 месеца. Беше много интензивна програма и бях много фокусирана върху нея."

Певицата споделя и как е издържала диетата си. "Когато спазвам стриктен хранителен режим, в някакъв момент трябва да хапна малко пържени картофки, чийзбургер, пица, бисквитки Орео или ванилов сладолед, за да заситя глада си за вредна храна. Важно е всичко да е с мярка. Храната няма да избяга никъде."

Тя също така разкрива, че водата й е помогнала да отслабне. "Водата е моето лекарство и за да се чувствам добре, трябва да изпия близо 4 л на ден.

Сиара щеше да се омъжва за рапъра Фючър, но развали годежа през април 2014, след като научи, че той й е изневерявал. След радялата тя концентрира цялото си внимание върху сина им. В момента Сиара излиза с куотърбека Ръсел Уилсън.

 

 


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама