Ернестина: Във VIP Brother разбрах, че не съм толкова твърда


Ернестина: Във VIP Brother разбрах, че не съм толкова твърда

"В Къщата открих, че не съм толкова твърда, колкото си мислех. Не можеш да живееш без обич”, разкри Ернестина Шинова при гостуването си в "Комбина”. Зрителският вот класира актрисата се класира на второ място във VIP Brother 2015.

"Попадаш сред един кръг от непознати с различни характери и просто си търсиш твоето място. Групите се създават сами. С Гъмов сме група, откакто сме се родили. С Деян имах същия контакт. Той е страшно интелигентен. Мисля, че Моника и Светлана бяха подценени и имат неоправдано лош имидж. Моника е първият човек в Къщата, с когото си говорих за книги, а Светлана е изключително добра”. Това сподели Ернестина за емоциите си и отношенията с другите VIP Съквартиранти.

Ернестина сподели, че първите часове след излизането си от Къщата е прекарала в прегръдките на съпруга си Андрей Слабаков и дъщеря си Йоанна. "Аз съм досадна майка. Звъня на дъщеря си десетки пъти всеки ден”, заяви актрисата.

Дъщеря й Йоанна пък разказа, че баща й е станал истеричен след влизането на майка й във VIP Brother. 

"Тате стана ужасно истеричен. Аз уча във Врана медицина. Той дойде при мен и стоя три седмици и ми скъса нервите", разказа момичето.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама